Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лада Нива до 3500

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лада Нива до 3500

Здравейте колеги, искам да ми помогне ако е възможно.Искам да си купя Лада Нива до 3500 лева,която ще използвам за разходки в гората и балкана, по черни пътища.Какво да огледам при покупка на старо?

До: Лада Нива до 3500

колега за тези пари имаш ли представа какво ще си вземеш после ще сънуваш кошмари

Коментар

мой познат си купи наскоро за 2400 перфектна успех в покупката
      Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Колега трудно за тия пари ще намериш читава.Но все пак е възможно,но с търпение и обикаляне-гледай най-вече за корозия по гредите и около раздатката.Според мен за 3500 по-добре УАЗ или Самурай-и двете са доста по-здрави.И проходимостта им е завидна.

Коментар

Първоначално публикуван от niva men Преглед на мнение
          Колега трудно за тия пари ще намериш читава.Но все пак е възможно,но с търпение и обикаляне-гледай най-вече за корозия по гредите и около раздатката.Според мен за 3500 по-добре УАЗ или Самурай-и двете са доста по-здрави.И проходимостта им е завидна.

Всяка кола си има предимства и недостатаци.
          Човека като се е ориентирал към нива това иска.
          Спорет мен трябва да гледа както ти казваш колко е изгнила защото както се знае няма шаси!Другото е в какво състояние са мотора и РК.
          https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Ако много държиш на НИВА събери още някой лев и с малко късмет ще вземеш добра машина.Моята я взех за 5000лв. и съм доволен.За 1 година и навих 30000км. с около 400лв. подръжка-в тях включвам и консумативите.

Коментар

Аз продавам една НИВА за 3200лв ако си близо до северозападна българия мини я виж мога и снимки да ти пратя.1600куб.см , 1993год. АГУ, междинка се води ама е перфектна онзи ден даже изтеглих един човек от форума -Godzillata, скайпа ми е forex40

Коментар

коя година е?
                абе забелязвам, нивата завидно си държи цена...преди да купя моята гледах в базара на мобиле, някакви на по 4-5г максимум по 9хилки, което за мен си е много добра цена, като се има в предвид,че преди нови струваха 12-14 хиляди. дано не съм се объркал само...
                [URL="http://line4auto.ru/citroen/"]
                [/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от glorious Преглед на мнение
                  коя година е?
                  абе забелязвам, нивата завидно си държи цена...преди да купя моята гледах в базара на мобиле, някакви на по 4-5г максимум по 9хилки, което за мен си е много добра цена, като се има в предвид,че преди нови струваха 12-14 хиляди. дано не съм се объркал само...
                  Не си. Така си е. Въпреки че изпадат НИВИ за по 2 000; 2 500лв. но много рядко.
                  При НИВА, не е толкова важна годината на производство, колкото състоянието.
                  Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от dimo_boev Преглед на мнение
                    Здравейте колеги, искам да ми помогне ако е възможно.Искам да си купя Лада Нива до 3500 лева,която ще използвам за разходки в гората и балкана, по черни пътища.Какво да огледам при покупка на старо?
                    напъни се още съвсеем малко - във форума има една червена, която се продава и ще е идеална за твоите цели....

иначе колегите са ти казали..... гледай да не е изгнила, другото се прави

Коментар

От къде си колега, в Троян имам 2 за продаване
                      "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Добро утро на всички, аз съм от Пазарджик.

Колеги скайпа ми е d.boev, пратете ми снимки.Надявам се да не ви затруднявам.
                        Последно редактирано от Паджеровод; 15-02-09, 10:29. Причина: сливане на два поста

Коментар

Извинете проблем с нета.Какво мислите за тази, на пръв поглед http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi

Коментар

Извинете проблем с нета.Какво мислите за тази, на пръв поглед http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi
                            Кликни ти на линка и виж какво си дал
                            LZ1PER

Коментар

Добро утро на всички, аз съм от Пазарджик.

Колеги скайпа ми е d.boev, пратете ми снимки.Надявам се да не ви затруднявам.
                              ето ти снимка:

цялата може да я разгледаш в тази тема

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X