Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колеги има ли нива 2.1 дизел?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Колеги има ли нива 2.1 дизел?

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
    Нещо не виждам как ще се събере в коша на нивата 2.1 мотор на Рено или Пежо и с 1.9 литровия дизел HUD 9 в коша няма бъркане пък са и доста по тежки.
    Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнение
    Фабрично си е с него нова я купувах ето тук има повече и снимки съм пуснал http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=27004&page=2
    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...6&postcount=29
    Колегата е писъл, че е с 1.9 . Приложил е снимки за да видиш как ще се събере
    И аз съм виждал с 1.9 , но с 2.1 не съм. Но мисля че боже и да се набута такъв двигатл. Какво са за руснаците 200 кубика
    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Нещо не виждам как ще се събере в коша на нивата 2.1 мотор на Рено или Пежо и с 1.9 литровия дизел HUD 9 в коша няма бъркане пък са и доста по тежки.
      Колега поразрови се малко поинформирай се който и каталог за свещи филтри накладки или каквото и да е да отвориш ще видиш че нива 1.9 дизел има фабрично от 94 година. И двигателя е XUD и това е коментирано в тази тема малко по нагоре за моята по каталозите нищо няма да намериш тъй като е 1.9 TD и е произведена в много малко бройки мисля че са под 1000 но въпреки това съществува и си я карам вече 8 години така че по огледай се ослушай се и не само ще разбереш а и убеден ще останеш.
      Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
      Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Аз ли неправилно се изразих или вие не ме разбирате? Карал съм Нива с HUD 9 турбо заводски монтиран и вътре в коша всичко е така натъпкано че няма бъркане и то при положение че двигателя е конструктивно под наклон 2.1 литровите дизели и при Рено и Пежо са значително по голями от 1.9 литровия особено на Рено .
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Аз ли неправилно се изразих или вие не ме разбирате? Карал съм Нива с HUD 9 турбо заводски монтиран и вътре в коша всичко е така натъпкано че няма бъркане и то при положение че двигателя е конструктивно под наклон 2.1 литровите дизели и при Рено и Пежо са значително по голями от 1.9 литровия особено на Рено .
          Не ти не разбра че мотора не е HUD 9 а е XUD 9 и това го уточних в тази тема малко по нагоре!
          Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
          Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

От: Колеги има ли нива 2.1 дизел?

Има. С мотор от Рено 21 2,1 ТД.
            Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
            Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Има и на Пежо 2.1 ТД, и смятам че няма голяма разлика в габаритите с 1.9
              2.1 е 110 коня, а 1.9 е 90
              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Аз съм замислил да слагам дизел на нивата,но засега и на 3те ми коли моторите са перфектни,без абсолютно никакви забележки.Когато дойде му дойде времето или както се казва му свършат дните на който и да е от моторите,няма да се занимавам с основни ремонти и прочие-директно минавам на дизел.Колебаех се между VW 1.9TDI мотор и мерцедес,но сега като гледам какво пишете-ще си имам едно на ум за този 2.1TD мотор на пежо-110коня са доста задоволителни за Нива.Поздрави

Коментар

Монтират го на Пежо 605, Ксантия, Евазион, ХМ.
                  Само, дали няма да ти троши много трансмисията. Въртящият момент е сериозен. С 12 клапана е. Не знам XUD-колко го водят.
                  Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                    Монтират го на Пежо 605, Ксантия, Евазион, ХМ.
                    Само, дали няма да ти троши много трансмисията. Въртящият момент е сериозен. С 12 клапана е. Не знам XUD-колко го водят.
                    Колега,много благодаря за информацията.За трансмисията незнам колко ще издържи,аз съм длъжен да опитам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X