Вижте на какво се натъкнах миналата седмица на ломско шосе. Както се вижда от снимките е с цял мост отпред, при това според мен мостовете на са от Уаз. Беше с някакъв временен рег. номер, ако е на някой колега от форума ще е интересно да разкаже. Извинявам се за малките снимки от GSM са.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мечтата на Нивовода
Свий
X
-
До: Мечтата на Нивовода
И каква е ползата? Купето е нависоко, ама диференциалите са си все там. Предният даже май по-ниско. Като се изклюат гумите, разбира се.
Е, вероятно ходовете са по-големи.
Коментар
-
Не е онази от мобилето, тя беше(е) в с.Лозен и малко я преправиха след докарването и, а тази е в кв.Надежда, седи пред една морга на последната спирка на трамвай 6 ма се не ми остава време да си говоря със собственика й.идеите са навсякъде и даже не ги заключват
Коментар
-
Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнениеАко не се сложат по големи гуми, не виждам ефект (освен респектиращ) от такова повдигане.
А кой ще ги върти? ......Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
-
Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнениеА кой ще ги върти? ......
Майтапа на старана, но има ли евект от такова повдигане, с тия малки гуми? Става много нестабилна, и лесна за обръщане. А иначе един Абартов двигател би въртял големи гуми.Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Първоначално публикуван от alanto Преглед на мнениеТоя двигател от абарт е пълна мизерия.аз съм карал с такъв мотор и съм крайно разочарован от цялата маркаКъдето Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Мостовете са от Вранглер и двата и е равена в Словения, май е с хидравлика на волана но си е с нейния мотор и раздатка, била спечелила някакъв шампионат там, поне така твърдят собствениците й. Понеже беше много тъмно та не вдигахме капака въобще.идеите са навсякъде и даже не ги заключват
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар