Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мечтата на Нивовода

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мечтата на Нивовода

Вижте на какво се натъкнах миналата седмица на ломско шосе. Както се вижда от снимките е с цял мост отпред, при това според мен мостовете на са от Уаз. Беше с някакъв временен рег. номер, ако е на някой колега от форума ще е интересно да разкаже. Извинявам се за малките снимки от GSM са.
    Прикачени файлове

До: Мечтата на Нивовода

Ми със същият успех отгоре можеше и да е полско фиатче
    Мостовете са различни, а сигурно и други неща

Коментар

Няма рама, на кято да е сложено кво да е купе, преправено е окачването от независимо в цял мост. Не мисля че е толкова просто.

Коментар

И каква е ползата? Купето е нависоко, ама диференциалите са си все там. Предният даже май по-ниско. Като се изклюат гумите, разбира се.

Е, вероятно ходовете са по-големи.

Коментар

нивата я имаше в мобилето с двигател 2.4 дизел на бмв и мостове от ленд ровър

Коментар

Тая Нива си е за обръщачи като мен . С нея още да се търкалям.
            Ако не се сложат по големи гуми, не виждам ефект (освен респектиращ ) от такова повдигане.
            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Не е онази от мобилето, тя беше(е) в с.Лозен и малко я преправиха след докарването и, а тази е в кв.Надежда, седи пред една морга на последната спирка на трамвай 6 ма се не ми остава време да си говоря със собственика й.
              идеите са навсякъде и даже не ги заключват

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                Ако не се сложат по големи гуми, не виждам ефект (освен респектиращ ) от такова повдигане.

А кой ще ги върти? ......
                Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                  А кой ще ги върти? ......
                  Те нали са кухи. Значи са леки. Ако не са, ще ги напълниме с някакъв газ
                  Майтапа на старана, но има ли евект от такова повдигане, с тия малки гуми? Става много нестабилна, и лесна за обръщане. А иначе един Абартов двигател би въртял големи гуми.

Коментар

Тоя двигател от абарт е пълна мизерия.аз съм карал с такъв мотор и съм крайно разочарован от цялата марка

Коментар

Първоначално публикуван от alanto Преглед на мнение
                      Тоя двигател от абарт е пълна мизерия.аз съм карал с такъв мотор и съм крайно разочарован от цялата марка
                      Аз па съм карал Жигула с такъв мотор, и да ти кажа доста добре се държеше.

Коментар

Като сила, мощност да, обаче като изпълнение самия модел е калпав!Това ми беше мисълта! Извинявам се ако съм обидил някого

Коментар

Доколкото мога да видя задният мост си е нейния.Обаче дали има някакъв практически ефект от цялото това преправяне или всичко е само визия ..........

Коментар

Мостовете са от Вранглер и двата и е равена в Словения, май е с хидравлика на волана но си е с нейния мотор и раздатка, била спечелила някакъв шампионат там, поне така твърдят собствениците й. Понеже беше много тъмно та не вдигахме капака въобще.
                            идеите са навсякъде и даже не ги заключват

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X