Забелязал съм, че повече Ниви, които съм видял са с омаслени предни джанти, но задните са сухи. Защо е така?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Теч на масло
Свий
X
-
До: Теч на масло
Нормално е и се дължи на конструкцията на предните главини ако е сложена повече грес или не е регулирана хлабината на лагерите се получава това.Но е предимно от грес останала от някой ремонт в шлицевата част на главината и непочистена под декоративната капачка ако си се почиства с обезмаслител при миене на автомобила няма да прави впечатление просто някой не си е почистил.Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited
Sofrace Offroad Team
-
Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнение"... просто някой не си е почистил."
Някои!
Болшинстово бяха такива.
Благодаря за отговора.
Коментар
-
Повечето хора пляскат грес навсякаде кадето е възможно в повечето случай това е за да не пропуснат нещо или просто от стърание!Някои не познават особенностите на нивовото окачване и има хора които си мислят че предните лагери се стягат до откат като на кола с предно предаване и с двуредов съчмен лагер така,че е нормално и грес да слагат там кадето не трябва.Е сега когато прочетат това ще се замислят и няма да мажат и отвън.Първоначално публикуван от Румбата Преглед на мнениеНякои!
Болшинстово бяха такива.
Благодаря за отговора.Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
Защо да не мажатПървоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнениеПовечето хора пляскат грес навсякаде кадето е възможно в повечето случай това е за да не пропуснат нещо или просто от стърание!Някои не познават особенностите на нивовото окачване и има хора които си мислят че предните лагери се стягат до откат като на кола с предно предаване и с двуредов съчмен лагер така,че е нормално и грес да слагат там кадето не трябва.Е сега когато прочетат това ще се замислят и няма да мажат и отвън.
Нали така при липсата на подкалници, се намалява корозията на самите калници
. Пляскайте грес където може, и не му мислете
Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар