Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на употребявана Лада Нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Покупка на употребявана Лада Нива

Здравейте кажете ми какво трябва да гледам при покупка на употребявана Лада Нива Никога не съм имал такава и не знам какво да и гледам.Някой компетентен ако може да ми обясни подробно.За каква сума може да се вземе в много добро състояние карбуратор или инжекцион.Благодаря

До: Покупка на употребявана Лада Нива

Първоначално публикуван от Stauffenberg Преглед на мнение
    Здравейте кажете ми какво трябва да гледам при покупка на употребявана Лада Нива Никога не съм имал такава и не знам какво да и гледам.Някой компетентен ако може да ми обясни подробно.За каква сума може да се вземе в много добро състояние карбуратор или инжекцион.Благодаря
    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=48967 За НИВА в много добро състояние си има магазини
    Ето ти едн тема, която друг колега тук във форума пусна, и му беше пообяснено.
    Ако това не ти помогне, този линк ще ти е по полезен .... http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=48967
    Успех.
    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от Stauffenberg Преглед на мнение
      Вземи си моно инжекцион, за да се запознаеш подробно с устройството на автомобила и по точно двигателя
      Радослав Йончев

Коментар

Първоначално публикуван от Avcho Преглед на мнение
        Вземи си моно инжекцион, за да се запознаеш подробно с устройството на автомобила и по точно двигателя
        Е тва не го разбрах! (нека не се отклоняваме от темата)

Иначе гледай да не изгнила по калници и мигачи, и като цяло - това е скъпо да се оправи. Също така скоростите им са слаби - пробваи ги дали не се изключват. Другите работи се ремонтират за сравнително малко пари.

Ако е карбуратор - повечко части са съшите като за Лада/Жигула (по-евтини и лесно намерими), но най-вероятно няма да има 5та скорост и ще е по стара (разбирай изгнила).

Пълните и моно инжекционите имат някой разлики, като запалване, по силно динамо, имат и компютър - повече неща за разваляне и по-скъпи.

Ако си от София може да звъннеш за един тест драйв на моноинжекционна Нива!

Според мен най-страшното за една НИВА е ръждата!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X