Здравейте,
От вчера съм горд собственик на една Нивичка 1.7 от 2006г по прякор "белия лебед". Няколко впечатления и въпроса. Май си е с оригиналните джапанки а с тях снощи беше една пързалка страшна, принципно ли се хлъзга толкова много или е нормално? При всяко натискане на спирачката по сериозно с по голяма скорост задницата се опитваше да ме изпревари
. При всяко превключване на скорост отзад има едно глухо прихлопване, може да е нормално но все пак? След зареждане всичко мерише вътре на бензин хахах май и това е нормално? Стрелката за бензина все се мести наляво надясно за температурата също, чак почти преди червеното се включва перката нормално ли е? И с тези скорости нещо немога излеза на глава, как и кога трябва да се кара на бързи/бавни +- блокаж? Това ми е първия автомобил 4х4 и специално го исках Лада Нива може и сантименталност да се нарече
. След като градското се получи почти катастрофално (за малко брат ми да влезе в Мола директно
) излязох ме малко по преспи и се осетихме да си ходим чак като бензина почти свърши
.
От вчера съм горд собственик на една Нивичка 1.7 от 2006г по прякор "белия лебед". Няколко впечатления и въпроса. Май си е с оригиналните джапанки а с тях снощи беше една пързалка страшна, принципно ли се хлъзга толкова много или е нормално? При всяко натискане на спирачката по сериозно с по голяма скорост задницата се опитваше да ме изпревари

Коментар