Обява

Свий
Няма добавени обяви.

какъв съединител за Нива 1,7i

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• какъв съединител за Нива 1,7i

Знам,че може би темата е коментирана,но ме интересува следното :
    - Нивата е 2005г. на 68000км.,налага се да се смени износения фабрично поставен съединител.
    - какъв съединител да сложа,искам да е качествен
    - от магазина ме убеждават ,че е най-добре руски,в което аз силно се съмнявам

До: какъв съединител за Нива 1,7i

Виж на sachs clutch

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Бешков Преглед на мнение
      ...
      - от магазина ме убеждават ,че е най-добре руски,в което аз силно се съмнявам
      Оригиналният е изкарал 68000, а е руски. Не е зле за Нива. Друг въпрос, дали тук можеш да намериш същия.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Оригиналният е изкарал 68000, а е руски. Не е зле за Нива. Друг въпрос, дали тук можеш да намериш същия.
        Едва ли ще намеря същия,ще ми се да съединител,при който да се избегне лекото тресене при тръгване

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Бешков Преглед на мнение
          Едва ли ще намеря същия,ще ми се да съединител,при който да се избегне лекото тресене при тръгване
          Колега при полужение че има толкова много изписано на тая тема за какво я пускаш пак? За мен най добрия съединител е LUK и в монента го има в София или си сложи оригиналния и него го има при офицялния вносител всички ниви от първата до последната са с еднакъв съединител но според мен си смени комплекта феродоф притискателен и лагер и тресенето при потегляне не е от него а от други работи. LUK в момента ще ти струва 188лв. комплекта! Това не е предложение а е за да те орянтира за цената.
          Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
          Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Не си струва да слагаш руски! Тези който се продават в BG едва изкарват 20 000. Аз поне смених два /комплект/за 34 000.
            Почти всички и във форума и изван него са за LUK. Ако не бях намерил фрикционен материял на "Райбестос" и аз щях да си взема LUK.
            Спорът ражда истината, а нуждата - изобретението!

Ако тръгнеш след муха, непременно ще стигнеш до лйно! /партийна поговорка/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X