Проблема е, че искам да видя дали не ми е задръстена цедката на маслената помпа.Молбата ми е ,ако накой е свалял картера без да се сваля двигателя да пише.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как се сваля картера на Нива1,7?
Свий
X
-
До: Как се сваля картера на Нива1,7?
Първоначално публикуван от Avcho Преглед на мнениеПроблема е, че искам да видя дали не ми е задръстена цедката на маслената помпа.Молбата ми е ,ако накой е свалял картера без да се сваля двигателя да пише.Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Avcho Преглед на мнениеПроблема е, че искам да видя дали не ми е задръстена цедката на маслената помпа.Молбата ми е ,ако накой е свалял картера без да се сваля двигателя да пише.Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
Първоначално публикуван от ЛЕНИН Преглед на мнениеНа четворката ми го свалих като развих тампоните на двигателя и го повдигнах малко,може би 4-5 см.по спомени.Предполагам че и при нивата ще е същата гинекология.Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
като се позамисля май последния път като сваляхме картер само откачихме диференцяла от мотора без да му махаме полуоските и кардана и мисля че я свалихме маслената помпа пробвай така а ако не стане прасето долу и картера след него!Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнениекато се позамисля май последния път като сваляхме картер само откачихме диференцяла от мотора без да му махаме полуоските и кардана и мисля че я свалихме маслената помпа пробвай така а ако не стане прасето долу и картера след него!Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Avcho Преглед на мнениеРазбрах как става.Сваля се раздатката,скоростната кутия,радиатора и двигателя се маха от купето.Това е най-лесния начин!Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Avcho Преглед на мнениеРазбрах как става.Сваля се раздатката,скоростната кутия,радиатора и двигателя се маха от купето.Това е най-лесния начин!Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
Проблема е основни лагери,но искам и да сваля помпата първо за да я видя и нея.
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=48335Радослав Йончев
Коментар
-
Я разгледайте тук:
http://www.autoprospect.ru/vaz/21213...vtomobile.htmlOnly after the last tree has been cut down,
Only after the last river has been poisoned,
Only after the last fish has been caught,
Only then will you find that money cannot be eaten.
Коментар
-
Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнениеЯ разгледайте тук:
http://www.autoprospect.ru/vaz/21213...vtomobile.htmlРадослав Йончев
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар