мойята НИВА е 1600 куб. кой от двата отвора за въздух на капака на карбуратора да изведа на високо и другия да се запуши ли или и той да влезе в шнорхела. как да изведа отдушниците на диференциалите и кутиите в шнорхела - може ли със щуцери?
мойята НИВА е 1600 куб. кой от двата отвора за въздух на капака на карбуратора да изведа на високо и другия да се запуши ли или и той да влезе в шнорхела. как да изведа отдушниците на диференциалите и кутиите в шнорхела - може ли със щуцери?
Ами единия май е за гуфрирана тръба, през която (трябва да) влиза топъл въздух от изпускателните тръби. Единия ако искаш го запуши добре, ама да не остане малък потока от въздух...
Don't hunt IF you can't kill
първо 0883 после 333 накрая 448
Ами единия май е за гуфрирана тръба, през която (трябва да) влиза топъл въздух от изпускателните тръби. Единия ако искаш го запуши добре, ама да не остане малък потока от въздух...
и нея я четох, всичко на всичко има 3 поста по темата и всички останали са за друго.
Интересува ме как се монтира ( такова описание не открих)
Ако някой има снимки да даде
А, ясно. Извинявай аз реших че търсиш нещо което някога го е имало писано пък не можеш да го намериш... Утре заран ще ти потърся, мисля че някъде има снимки но не обещавам на 100%
В купува- продава има една Нива, от Пловдив мисля. Има снимка с отворен капак и въпреки, че темата не е за шнорхел той е показан много нагледно. Ясни са и материалите, и конструкцията, и технологията.
Аз бях споделил моят опит с изолиране на делкото на Нивата в една друга тема-най лесният начин е с една противотокова ръкавица Наистина гумата се размеква с течение на времето-но не е проблем да се сложи отново друга такава ръкавица.Разбира се има и доста по добри начини.
Коментар