Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем при палене

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем при палене

КОлеги ня бях палил нивата 2 дни . днес решавам да я пална за да и оправя спирачките, да ама не неще да запали, смених кондензатор и бубина, запали, огасих я почовърках малко и повече палене няма.Чукчето беше нормално, смених генератор че стария незареждаше.Два акумолатора изхабих палене няма само препуква препалва и толкова. бензин има и газ има, и бензинът си върви нормално в карбуратора.
    Последно редактирано от Камен Калчев; 14-12-08, 14:31.
    "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

До: Проблем при палене

Да не е високо нивото в карба? Как са свещите?
    Последно редактирано от Пенчо; 14-12-08, 13:49. Причина: доп

Коментар

виж тех не ги погледнах,

Коментар

Провери пак бубината,кондензатора,токовете като цяло!Да не е изнестила центровката нещо.
        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Утре , тази вечер да си заредя акумулаторите

Коментар

изхвърли контакното запалване и сложи електронно и ще нямаш ядове ще отваряш капака само като сипваш масло

Коментар

Първоначално публикуван от токарев Преглед на мнение
              изхвърли контакното запалване и сложи електронно и ще нямаш ядове ще отваряш капака само като сипваш масло
              А да имаш схема на електронното запалване.Че аз имам ама жици насам натам,и не знам коя къде да вържа.

Коментар

смених чукче , капачка и кондензатор и работата се оправи.

Коментар

Чукчето понякога прехвърля към корпуса на делкото. Примерно когато е мръсно, влажно, или се е разместило нещо, или някоя изолацийка. Виждал съм го поне 3 пъти, все на руски возила.

Иначе, колегата е прав - изхвърляй тая гняс и слагай електронно. Ще се родиш. За най-сигурно, мяташ и един резервен комутатор в багажника. Не че съм имал проблеми, но в гората, или на майната си, е добра да имаш резерва. Поне тия на Самарите, единия вариант - старите, на всичкото отгоре са и ремонтопригодни. Оправят се за стотинки.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                    А да имаш схема на електронното запалване.Че аз имам ама жици насам натам,и не знам коя къде да вържа.
                    на буксата която е със седем крачета закачаш комутатора другата остава свобона.трябва да имаш един двоен кабел син него бръзваш на Б+ на бобината и един двоен кафяв на другия извод на бобината и палиш.другите свободни кабели ги изолирваш някъде

Коментар

след като смених чукче, капачка и кондензатор бръмна без проблем, но днес пак проблем.Не е толкова студено най-много -2-3 градуса е било, почвам да въртя сутринта и неще-паля на газ, че бензин нямах, утре ще налея бензин и ще пробвам. на обяд я пробвах и с първото чукване запали.
                      Сега проблема не е токаджииски , незнам какво да я правя вече, и миналата година ги имах тези проблеми

Коментар

Бедна смес.Дърпай смукача.Регулирай газовото

Коментар

Първоначално публикуван от Камен Калчев Преглед на мнение
                          след като смених чукче, капачка и кондензатор бръмна без проблем, но днес пак проблем.Не е толкова студено най-много -2-3 градуса е било, почвам да въртя сутринта и неще-паля на газ, че бензин нямах, утре ще налея бензин и ще пробвам. на обяд я пробвах и с първото чукване запали.
                          Сега проблема не е токаджииски , незнам какво да я правя вече, и миналата година ги имах тези проблеми
                          ОФФ Както казва един монтьор при нас "ТОВА Е ОТ МОДЕЛА"
                          0887632135-Краси

Коментар

днес сутринта , качвам се врътвам на газ и бръмва, не съм въртял, на 2 оборот и запали

Коментар

Първоначално публикуван от Камен Калчев Преглед на мнение
                              днес сутринта , качвам се врътвам на газ и бръмва, не съм въртял, на 2 оборот и запали
                              Погледни все пак каква кола караш.Става въпрос за ВАЗ.Кола с характер.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X