КОлеги  ня бях палил нивата 2 дни . днес  решавам да я пална за да  и оправя спирачките, да ама не неще да запали, смених  кондензатор и бубина, запали, огасих я почовърках малко и повече палене няма.Чукчето беше нормално, смених  генератор че стария незареждаше.Два акумолатора изхабих палене няма само препуква препалва и толкова. бензин има и газ има, и  бензинът си  върви нормално в карбуратора.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Проблем при палене

Свий

X
- 

До: Проблем при палене

А да имаш схема на електронното запалване.Че аз имам ама жици насам натам,и не знам коя къде да вържа.Първоначално публикуван от токарев Преглед на мнениеизхвърли контакното запалване и сложи електронно и ще нямаш ядове ще отваряш капака само като сипваш маслоКъдето Бирата, Там и Аз...
 Коментар
- 

Чукчето понякога прехвърля към корпуса на делкото. Примерно когато е мръсно, влажно, или се е разместило нещо, или някоя изолацийка. Виждал съм го поне 3 пъти, все на руски возила.

Иначе, колегата е прав - изхвърляй тая гняс и слагай електронно. Ще се родиш. За най-сигурно, мяташ и един резервен комутатор в багажника. Не че съм имал проблеми, но в гората, или на майната си, е добра да имаш резерва. Поне тия на Самарите, единия вариант - старите, на всичкото отгоре са и ремонтопригодни. Оправят се за стотинки.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
 Коментар
- 

на буксата която е със седем крачета закачаш комутатора другата остава свобона.трябва да имаш един двоен кабел син него бръзваш на Б+ на бобината и един двоен кафяв на другия извод на бобината и палиш.другите свободни кабели ги изолирваш някъдеПървоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнениеА да имаш схема на електронното запалване.Че аз имам ама жици насам натам,и не знам коя къде да вържа.
 Коментар
- 

след като смених чукче, капачка и кондензатор бръмна без проблем, но днес пак проблем.Не е толкова студено най-много -2-3 градуса е било, почвам да въртя сутринта и неще-паля на газ, че бензин нямах, утре ще налея бензин и ще пробвам. на обяд я пробвах и с първото чукване запали.
 Сега проблема не е токаджииски , незнам какво да я правя вече, и миналата година ги имах тези проблеми "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги." "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."
 Коментар
- 

ОФФ Както казва един монтьор при нас "ТОВА Е ОТ МОДЕЛА"Първоначално публикуван от Камен Калчев Преглед на мнениеслед като смених чукче, капачка и кондензатор бръмна без проблем, но днес пак проблем.Не е толкова студено най-много -2-3 градуса е било, почвам да въртя сутринта и неще-паля на газ, че бензин нямах, утре ще налея бензин и ще пробвам. на обяд я пробвах и с първото чукване запали.
 Сега проблема не е токаджииски , незнам какво да я правя вече, и миналата година ги имах тези проблеми 0887632135-Краси 0887632135-Краси
 Коментар
- 

Погледни все пак каква кола караш.Става въпрос за ВАЗ.Кола с характер.Първоначално публикуван от Камен Калчев Преглед на мнениеднес сутринта , качвам се врътвам на газ и бръмва, не съм въртял, на 2 оборот и запали Където Бирата, Там и Аз... Където Бирата, Там и Аз...
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар