Обява

Свий
Няма добавени обяви.

гарнитура на глава - нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• гарнитура на глава - нива

от няколко дни ми прави впечатление че нивата,враша водата от радиятора в разширителния съд, и малко да побуксувам и загрее,дне започна да пуши яко,гледма че има и балончета в разширителния съд.
    Според мен сам духнал гарнитурата,
    други предположения
    "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

оказа се че няколко месеца съм карал с продухана гарнитура на главата, сляпо вярвайки на майтори твърдящи че е колектора.. не съм имал такива проблеми, а характерен съскащ звук...

Коментар

ами за съскане немога да кажа,несъм чул

Коментар

то май не е задължително. за да се разбере за гарнитурата уви май няма друго освен да свалиш главата. елиминирай всичко друго преди да стигнеш до това. какво те кара да мислиш че е гарнитурата? балончетата, хмм. да нямаш запушвания из радятора.

Коментар

незнам за радятора,но почна и да пуши много , бял дим

Коментар

Това с мехурчетата много ме озъдъчава показва че би трябвало да има изтичане от някъде.Погледна ли в маслото дали не е побеляло или бели отлагания по къпачката.Пък е възможно и да е спукана глъвата след като така бързо зъгрява дано да не е това.
            Друго не се сещам за сега

Коментар

маслото е добре, капачката и тя си е нормално,мен ме съмнява денеби да я е духнало към водната риза ,и заттова да ги има мехурчетата

Коментар

м да напълно възможно
                А сега се сетих къто загрее вклучвал ли си парното дали духа нормално че ако не диагнозата е лоша

Коментар

белия дим беше характерен за нещо, но уви не се сещам, тука има каде по спецове, белким кажат нещо. може да изтича насякаде, не само в маслото .. спукана глава, ужас, не ти го пожелавам! провери ли за течове, ако не си виж, може да е намаляла бая течността и ако е така нормално и да грее. понякога и съвсем малка цепка източва 1/2 радятор за нула време. разгедай навсякаде, но най вече виж за капки или локва под джипа. то след казармата най-добре да минеш на УАЗ

Коментар

ами преди няколко часа слязох до центъра едвам се върнах,и м ми направи впечатление че парното недухаше много топло,а и изпарителят несе топлеше и се прибирах на отсечки по няколко метра,добре че имам як акомулатор

Коментар

ясно еее главата ее за съжаление ше трябва да се сменя.
                      добре че не е много скъпа ехххх майкаму как мраза такъв тип повреди.
                      Според мен е това де

Коментар

поне е руско, представиси да беше друго

1 приятел има субару с пневматично окачване. и спраска 1 амортесйор, за който му нов искаха 1000 лв.

Коментар

имам от 1.5 дали ще стане

Коментар

ако си с старата нива мисля че да ама не съм сигурен треа да питаш човек който по скоро е сменял или майстор

Коментар

или пък да взема да сложа целия двигател 1,5 че да си направя моя

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X