Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тунинг на Шеви-Нива (турбо)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тунинг на Шеви-Нива (турбо)

Преди малко попаднах на това, може да е интересно: http://www.zr.ru/article47069.html
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Ми деа знам... за $2,500 отгоре на вече 25,000 лева цена си е прекалено за тоя хубав джип с толкова мижав мотор.
    Така или иначе хората постоянно се чудят как да увеличат мощността на това чудо, и едно турбо не мисля че помага особено. Проблема на този двг е ниския въртящ момент в малките обороти а не във високите.
    По-добра инвестиция според мен би било нови валове, тунинг на главата

Коментар

не става ли друг двигател да се сложи?
      от някой Фиат Абарт например

СААБ пък слагат турбо /на бензинови двигатели/ точно за да са с голям въртящ момент още от ниски обороти...
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Именно, колегата май не е наясно че основния келепир от турбото е въртящия момент в по-ниските обороти.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

quadra ако ти е интересно аз много обичам самарите и през 1-2 години си купувам по една но все идва някой и я купува без да е продавам, предпоследната и бех пипал блока за главата ме домързя и то стругарите беха объркали една подробност , западни до 130 коня им правех ластик с много 150 коня бмв 3с. го държеше наравно, още се носат легенди за бялата самара

Коментар

Няма лошо Но да ти кажа, от доста време автомобили с предно не представляват интерес за мен...На правилните автомобили всички колела са им водещи...освен резервната

Коментар

има и леки коли такива не само джипове каде 1400 коня каде 2000

Коментар

Е, моята беше само 220...но пък беше 4Х4 перманентно...

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                  Именно, колегата май не е наясно че основния келепир от турбото е въртящия момент в по-ниските обороти.
                  На теория да, на практика самара с турбо и правена моноинжекция дава доста проблеми и никаква разлика в обороти до 2000.
                  Деа знам, не съм професор по турбокомпресори, щом казваш така е.
                  Не знам обаче случай на успешна пренастройка на инжекцията на този двг. А ти?

Коментар

Двигателя на Самарата и на Нивата нямат нищо общо. Аз и сега съм сигурен че двигателя няма да издържи дълго ако го натискат, но това си е проблем на собственника. Но пък от друга страна съм сигурен че поне се е избавила от основния нивов недостатък - изработваш си особен маниер на шофиране - трудните места се преодоляват на втора бавна с газ до тенекията, щот просто не му достига силица на двигателя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X