Обява

Свий
Няма добавени обяви.

как може да се възстанови арматурното табло на Нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• как може да се възстанови арматурното табло на Нива

Здравейте. Интересува ме може ли по някакъв начин да се възстанови старо табло на Нива, което е доста напукано и покритието му е доста изхабено. Иначе уредите си работят. Става въпрос за табло от тези старите, които са направени от польоретанова пяна или нещо подобно. Ако имате идеи по въпроса, моля да ги споделите. Мерси.

До: как може да се възстанови арматурното табло на Нива

Питай тапицерите. Но със сигурност ще е по-евтино ново.
    Опитай в "Елва". Търси Борис Вангелов, 02-868-58-16, кажи му много здраве от мене.

Коментар

Тапицерите ги правят доста добре.
      П.С.Стефане,добре дошъл.

Коментар

Първоначално публикуван от gsp Преглед на мнение
        Здравейте. Интересува ме може ли по някакъв начин да се възстанови старо табло на Нива, което е доста напукано и покритието му е доста изхабено. Иначе уредите си работят. Става въпрос за табло от тези старите, които са направени от польоретанова пяна или нещо подобно. Ако имате идеи по въпроса, моля да ги споделите. Мерси.
        вземи си ново

Коментар

Скоро търсих разни пластмаси по таблото и интериора но нямаше на Симеоновско. На някой да му е известно къде има на склад повечето пластмаси за 21214, включително тези отзад които държат кората, а бе общо взето всичко?

Коментар

В Младост при арабина няма ли?Аз от там бая чаколяци съм накупувал.При матростанцията се намира(бъдещата де )
            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от gsp Преглед на мнение
              Моята Нива я купих преди десетина дни.Модела е 1.6.Стария собственик е имал твоя проблем и го е решил генерално.Сложил е табло от новата Нива.Ако не те притеснява разхода струва си.Докато си в колата гледаш пътя и таблото.Друго си е новичкото.В нашия регион едва ли ще намериш майстор,който да ремонтира таблото.Както и да го направи ще си личи.

Коментар

Първоначално публикуван от Кити Преглед на мнение
                Моята Нива я купих преди десетина дни.Модела е 1.6.Стария собственик е имал твоя проблем и го е решил генерално.Сложил е табло от новата Нива.Ако не те притеснява разхода струва си.Докато си в колата гледаш пътя и таблото.Друго си е новичкото.В нашия регион едва ли ще намериш майстор,който да ремонтира таблото.Както и да го направи ще си личи.
                Май това е решението. Колко горе-долу излиза подмяната? Приблизително.

Коментар

Най-евтино ще ти излезе, ако го смениш с табло от ВАЗ 1600, малко е по-късо, но става, аз карам трета година така. Виждал съм Нива с табло от Голф 2 , много е ефектно, но и иска доста преправяне.

Коментар

Първоначално публикуван от kiro_vd Преглед на мнение
                    Най-евтино ще ти излезе, ако го смениш с табло от ВАЗ 1600, малко е по-късо, но става, аз карам трета година така. Виждал съм Нива с табло от Голф 2 , много е ефектно, но и иска доста преправяне.
                    Голяма ли е разликата между таблото от Лада 1600 и това на Нива? Това решение ми се струва приемливо, но си мисля че ако е прекалено голяма разликата ще стои малко грозновато. А захващането същото ли е?

Коментар

7-8 см. е по-късо таблото на 1600. Захващането при мен дойде с около 6-7 см на дясно, но моята Нива беше с десен волан и всичко е по-различно.

Коментар

7-8 см. е по-късо таблото на 1600. Захващането при мен дойде с около 6-7 см на дясно, но моята Нива беше с десен волан и всичко е по-различно.
                        Значи ако съм разбрал добре, след подмяната се получава фуга някаква в левия или десния край на таблото. Интересува ме дали стои грозно или не си личи чак толкова. Дали не може да се направи така че разстоянието да е еднакво и в двата края на таблото. Бих те помолил ако ти е възможно да качиш някоя снимка защото ми се иска преди да предприема подмяната да разбера как стои. Самата подмяна си е играчка. Преди доста време сменях табло на една Жигула и доста ядове брах докато направя всичко както трябва. Благодаря предварително

Коментар

Няма проблеми разстоянието от двете страни да е еднакво, само трябва да си го напаснеш. При мен в лявата "фуга" съм сложил дистанционното на лебедката, пред нея стоика за Джиесем, в дясно са 2-3 см празнина, но нищо не съм слагал. Защо казваш, че смяната на таблото е проблем, кое те затрудни ? Това е работа за 2-3 часа .

Коментар

Няма проблеми разстоянието от двете страни да е еднакво, само трябва да си го напаснеш. При мен в лявата "фуга" съм сложил дистанционното на лебедката, пред нея стоика за Джиесем, в дясно са 2-3 см празнина, но нищо не съм слагал. Защо казваш, че смяната на таблото е проблем, кое те затрудни ? Това е работа за 2-3 часа .
                            Не мога да се сетя кое по-конкретно ме е затруднило при подмяната защото беше доста отдавна. Само се сещам че си играх цял ден. Както и да е. Сега като се поосвободя май ще я почвам защото каквито и фуги да се получават с малко повече импровизация може да се направи така че да не стои грозно. Както ти си направил. В момента оригиналното табло е толкова напукано и олющено че си мисля че няма по-грозно табло от моето. Така че мисля да си поиграя. Мерси за идеята

Коментар

Привет и от мен , моето табло беше много напукано от слънцето и реших проблема по следния начин.....първо си купих 2 метра черна кожа изкуствена, после свалих таблото, попълних с кит всички цепки и след като изсъхна изшкурих и след това намазах таблото и кожата с лепило, опънах го отгоре и стана като ново почти не личи ,ползвах и сушоар за топъл въздух за сгъвките....така ще ти излезне по евтино .Аз също обмислях въпроса със смяна на таблото за новата нива, ама си отива на цифра вече....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X