Пускам нарочно тази тема, за да може да се види кой ще идват , за да се запознаем. За сега сме двама, моля колегите с Ниви да пишат и тук. Мястото е подбрано отлично- много е красиво и има много интересни неща за гледане. Като дойдете черпенето е от мен.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ще има ли "ниваджии" на събора на 6-7 септември в Белоградчик ?
Свий
X
-
До: Ще има ли "ниваджиИ" на събора на 6-7 септември в Белоградчик ?
Аналогичен случай - чудя се да идвам ли с Нивата, или с друго. Ще ми бръмне главата, а събитието изглежда да е повече за хора, отколкото за коли.
п.с. Киро, оправи си "Й" на "И" в заглавието, че ще ни се смеятПоследно редактирано от Ясен; 31-07-08, 13:58.
Коментар
-
До: Ще има ли "ниваджий" на събора на 6-7 септември в Белоградчик ?
Нива не бяха ли модел комбайни?
Надявам се да дойдете със свалени хедъри, за да можем да ви изпреварваме все пак
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеНива не бяха ли модел комбайни?
Надявам се да дойдете със свалени хедъри, за да можем да ви изпреварваме все пак
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеНяма пък. И задно-прикачния ивентар ще носим. Тва редосеялки, брани, кой каквото има."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеНа страх врагам?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеВ чест на покаялите се ниваджии
Надявам се Кольо от Шумен да докара неговата Нива"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеХубаво, ами ние с Триперите какво да правим? ...Значи никакъв алкохол.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеЩе пиете антибиотици, разбира се.Значи никакъв алкохол.
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеИ никакви опознавателни мероприятия?
..."тука, в житата, удобна задна седалка имам аз
мога и легнал, да продължавам да жъна с пълна газ"...
=> още един повод да дойдеш с комбайн на 6-ти.
как оплескахме темата само, не е истина.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kiro_vd Преглед на мнениеПускам нарочно тази тема, за да може да се види кой ще идват , за да се запознаем. За сега сме двама, моля колегите с Ниви да пишат и тук. Мястото е подбрано отлично- много е красиво и има много интересни неща за гледане. Като дойдете черпенето е от мен.Но понеже на някои ще е по далече от колкото на други ,предлагам близко живеещите колеги в знак на солидарност да навъртят по 200км в района на Белоградчик
Така всички с Ниви ще сме с еднакво бръмнали глави и ще се разбираме по лесно
Коментар
-
Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнениеЩе видят как Комбайна жъне Трипер
Уморените комбайни ги убиват - нали?"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар