Обява

Свий
Няма добавени обяви.

започнах моята нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: започнах моята нива

днес налагах разллични тръби за шнорхел и , пробвах и един затворен профил 60/40, хареса ми как стои
    какво ви е мнението
    "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Първоначално публикуван от Камен Калчев Преглед на мнение
      днес налагах разллични тръби за шнорхел и , пробвах и един затворен профил 60/40, хареса ми как стои
      какво ви е мнението
      Хмъъ, тоя правоъгълен профил как ще го свиеш да направиш завоите? Не че е невъзможно, ама защо трябва по трудния начин!
      80мм. тръба не ти трябва, това е огромен кюнец.
      Вземи 60/1,5мм., черна, колена, напасваш всичко, заваряваш, шлайфаш и боядисваш отвън и отвътре.
      Ако потърпиш малко ще видиш моя.

Коментар

То даже с PVC ще ти е по лесно,ама отава проблема с боядисването.
        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

да ако е тръба смятам че ф60 е достатъчно , като гледах руснаците ползват ф50
          и аз съм се спрял на тръба , но малко ми е мъгляво захващането към купето
          мисля си за нещо , ама я даите малко акъл ,а аз ще скицирам какво съм измислил и ще го кача да пообсъждаме

Коментар

Гласувам тръбата да е PVC. Ако се счупи, не ми се мисли какво би изтръгнала желязната при същите обстоятелства.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              Гласувам тръбата да е PVC. Ако се счупи, не ми се мисли какво би изтръгнала желязната при същите обстоятелства.
              PVC ама как да го баядишето това не хаваща боя май.
              А иначе за захващането към купето погледни на къщите как са хванати улуците.това сериозно.Да не ти дреме как изглежда,важно е да върши работа.
              Мислил ли си за ауспуха да го вдигаш високо?Или му е добре там?

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                PVC ама как да го баядишето това не хаваща боя май.
                А иначе за захващането към купето погледни на къщите как са хванати улуците.това сериозно.Да не ти дреме как изглежда,важно е да върши работа.
                Мислил ли си за ауспуха да го вдигаш високо?Или му е добре там?
                Има цветно PVC. Може да не се наложи боядисване.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                  Има цветно PVC. Може да не се наложи боядисване.
                  Еми камене,не му мисли.PVC е твоят материял за шнорхел.Хем е по леко,хем по лесно за обработка.Само трябва да намериш твоят цвят или черноPVC.Както Ясен каза,много неща може да завлече метален шнорхел,а PVCто се чупи.Помисли и реши сам.
                  Успех.

Коментар

ако е метална мислех да пробия гредата на 3 или 4 места да заваря гаики и през цялата тръба да прекарам болтове и да я стегна за гредата
                    pvc и за него съм измислил хващане , пак нещо наподобяващо скоби за улуци
                    а и има и боя за пластмаса
                    а и сега пластмасовите улуци са по меки и и си мисля че няма да изгарят от слънцето

Коментар

а за подкартерната ламарина как мислите 3мм добре ли е

Коментар

колега този идея за захващане на преднив диф е много добра аз на моята 3 пъти и късах щпилките които държат предния диф за двигателя
                        браво за идеята

Коментар

а за подкартерната ламарина как мислите 3мм добре ли е
                          То е по принцип добре, но ако намериш начин някъде да я намачкат, в смисъл, да не е права, става доста по-здрава. Ама не знам това къде биха могли да ти го направят.

Става на преса, и "черупки". Може някакви стандартни. Тогава дори и двойката става здрава.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

колеги как смятате удачно ли е да я изрежа нивата както съм показал на снимката, мисля да я изрежа до черната черта
                            Доста играчка после ще падне заваряне , но си мися че ще стане добре
                            Прикачени файлове

Коментар

Режи бре.Какъв е проблема?Освен гредите за бронята.Нея къде ще я закачиш.Иначе там са някакви кухини,които само събират боклук и вода,(поне според мен)

Коментар

колеги как смятате удачно ли е да я изрежа нивата както съм показал на снимката, мисля да я изрежа до черната черта
                                Доста играчка после ще падне заваряне , но си мися че ще стане добре
                                А, каква е целта на това рязане, ами бронята къде и как ще я захванеш ? Виж , аз какво реших за брони, мисля, че това е окончателно и няма повече да преправям.
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X