Колеги пускам темата защото ми предлагат гуми на месец малатеста кобра и витарови лети джанти на 600 лв. мисля ,че цената е изгодна .Ако ги сложа на нивата дали ще се наложи да поорежа и калниците малко ми е питането.На мен ми трябва гума за сняг и наи вече за кал . Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
малатеста кобра 195/15
Свий
X
-
До: малатеста кобра 195/15
ДОУТОЧНЕНИЕ:При монтирането на този размер гум ще се налага ли някакви допълнителни изменения по купето.Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ПЕТКОВ Преглед на мнениеКолеги пускам темата защото ми предлагат гуми на месец малатеста кобра и витарови лети джанти на 600 лв. мисля ,че цената е изгодна .Ако ги сложа на нивата дали ще се наложи да поорежа и калниците малко ми е питането.На мен ми трябва гума за сняг и наи вече за кал . Благодаря предварително.
-
Ако са ти здрави амовете и пружините няма да имаш проблеми, единтвено при пълен волан и неравност закача малко предната гума. Съжелявам, че не мога да кача снимки, за да видиш как изглежда не орязана и без лифт, потърси в другите теми за окачването, там съм качил доста снимки.
Коментар
-
Г-н Рангелов може да се обадите като излизате с нивата да погледна гумите как стоят аз бачкам на бялата техника на бившият з-д Явор.Предварително благодаря.Първоначално публикуван от I.Rangelov Преглед на мнениеДа беше написал по-рано какво си намислил. Ако имаш желание се обади да ти покажа ласите. Може и да се повозиш с тях и окончателно ще се откажеш от тях.
Коментар
-
Момчето дето ги продаваше не е в България в момента като се прибере ще пиша предполагам ,че до края на седмицата ще се върне.Първоначално публикуван от jkolarov Преглед на мнениеА пък ако наистина си се отказал напълно, дай да ги видим тея Кобри с джантите. Цената е наистина добра така че нищо чудно да си намерят нов собственик.
Коментар
-
Гумите се намират в Монтана и цената е 600лв .Първоначално публикуван от rtasev Преглед на мнениеЗаинтересован съм!!!
В кой район на България се намират гумите?
Коментар
-
0887233334 ПламенПървоначално публикуван от rtasev Преглед на мнениеДай ми тел. за връзка да видим дали ще може да се уговорим нещо, защото време никакво!!! А пък аз съм чак в Благоевград, тоест Вие сте чак в Монтана
както и да е...
Коментар
-
Телефонът е актуален през работно време от 9.00 до 19.00 .Ако някои е звънял извън този час да ме извини .Гумите не са продадени все още.Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ПЕТКОВ Преглед на мнение0887233334 Пламен
Коментар
-
Гумите са продадени.Заклучете темата.Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ПЕТКОВ Преглед на мнениеТелефонът е актуален през работно време от 9.00 до 19.00 .Ако някои е звънял извън този час да ме извини .Гумите не са продадени все още.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар