Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Крик подходящ за Нивата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Крик подходящ за Нивата

а днес като се тръгвах за работа гледам предната дясна гума изпаднала до край ,а какво став тука - кякой я боднал с ножа /само да го намеря там ще го оставя/ и какво правя вадя крика сменям я айде на булканизатора --10лв и това само заради някой хайванин...при това като сменях гумата колата уж потпряна от всякъде как се изметна и крика се угъна и нивичката полека полека и на земята / ама успях се пак на ръце да я задържа да не се сгромоляса - 30 - 40 сек само толкова можах / и сега и крик трябва да си купя а незнам какъв да си взема само не искам да същия от тез руските защото стоя под голям наклон и много ме притесняват... и така
    моля за съвети ...
    Тодор Ламбев - 0886 757285 Варна/София
    Nissan Terrano II `98г. 2.4i SWB

До: Крик подходящ за Нивата

маслен
    "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

то е ясно обаче повечето са доста къси трябва да се подлагат трупчета а не върви да си сложа две трупчета в багажника и след година като ми се наложи примерно да са изгнили ..
      Но благодаря че се отзова на запитаването ми

Коментар

Колега, не са чак толкова къси и към 25см. ход си имат.
        Ще я дигаш отдолу, не на праговете.
        Андро.

Коментар

днес ходих в един магазин и хората ми показаха едни които са по уж три тона там с винт отгоре аз като рапънах целия едвам упя да повдигна колелот при това беше сложен под носача и какво да правя отказах се и си казах че първо ще се посъветвам с колегите от фоума

Коментар

Хмъ, тогава наистина ти трябва подложка.
            Много висока тая Нива бе!

Коментар

Хи-лифт "ДЖАК 48", това е крик , който можеш да си купиш от Явор-Вромос за около 90лв.Освен за смяна на гуми става и за много други работи- погледни в подфорума "ТУНИНГ". Не ти препоръчвам 60", защото няма къде да го сложиш в Нивата, а 48 инчовия пасва идеално зад стоповете. Ползвам такъв крик и съм много доволен.

Коментар

Аз ползвам крик тип "Гущер" - 2 тона. Цената му е около 25 лева. Може да се вдига и от праговете и от мостовете. Продават ги в пластмасова кутия са с различна големина на петата. Недостатък е, че заемат по голямо място в и без това малкия багажник.
                Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

днес се завъртях през още два магазина ,общо взето нищо интересно ,но си харесах един маслен за 2 тона но двойно по висок от останалите и мисле 4е ще стане . естествено преди да го купя ще го пробвам иначе за какво ми е ...
                  П . П . но от разходката по магазините за авто части и аксесоари установих че има доста интересни дори понякога излишни неща и като цяло си направих извода че трябва да имаш ПарИ / не малко / за да можеш спокойно да се снабдиш с това от което се нуждаеш...

Коментар

Първоначално публикуван от totolamb Преглед на мнение
                    днес се завъртях през още два магазина ,общо взето нищо интересно ,но си харесах един маслен за 2 тона но двойно по висок от останалите и мисле 4е ще стане . естествено преди да го купя ще го пробвам иначе за какво ми е ...
                    П . П . но от разходката по магазините за авто части и аксесоари установих че има доста интересни дори понякога излишни неща и като цяло си направих извода че трябва да имаш ПарИ / не малко / за да можеш спокойно да се снабдиш с това от което се нуждаеш...
                    Двойно по високА като спукаш гума как ще го сложиш.Послушай Киро и си вземи "Хи-лифт "ДЖАК 48" ",ще ти върши идеална работа и при спукана гума,и в гората.
                    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от kiro_vd Преглед на мнение
                      Хи-лифт "ДЖАК 48", това е крик , който можеш да си купиш от Явор-Вромос за около 90лв.Освен за смяна на гуми става и за много други работи- погледни в подфорума "ТУНИНГ". Не ти препоръчвам 60", защото няма къде да го сложиш в Нивата, а 48 инчовия пасва идеално зад стоповете. Ползвам такъв крик и съм много доволен.
                      Извинявам се че не е мн. по темата но как(каде) захващаш джека

Коментар

На броните-отпред и отзад и на тръбите на праговете отстрани. Ако те интересува в купето как съм го закрепил мога да кача снимки.

Коментар

Първоначално публикуван от kiro_vd Преглед на мнение
                          На броните-отпред и отзад и на тръбите на праговете отстрани. Ако те интересува в купето как съм го закрепил мога да кача снимки.
                          Давай...
                          Only after the last tree has been cut down,
                          Only after the last river has been poisoned,
                          Only after the last fish has been caught,
                          Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X