Този допълнителен радиатор /на снимката/ за климатик ли е или за нещо друго?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Допълнителен радиатор в Нива?
Свий
X
-
До: Допълнителен радиатор в Нива?
Прилича на кулер за турбина, но не е поставен на подходящо място за такъв. Освен това се вижда че по пътя на въздуха няма допълнителни маркучи като за турбина. Иначе казано остава да е охладител за масло. А какво масло охлажда вече не знам.
Със сигурност не е за климатик освен ако не е някаква "самоделка"
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеЕдва ли. По конструкция е хладилен. За високо налягане. Към интеркулерския главното изискване е минимално съпротивление.Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнениеПрилича на кулер за турбина, но не е поставен на подходящо място за такъв. Освен това се вижда че по пътя на въздуха няма допълнителни маркучи като за турбина. Иначе казано остава да е охладител за масло. А какво масло охлажда вече не знам.
Със сигурност не е за климатик освен ако не е някаква "самоделка""Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=83 Венцислав Петров е качил снимки на тунингована НИВА с автоматични скорости и 160 кс.значи трябв да е за колераКъдето Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Освен другото, хоризонталните радиатори са с по-малко съпротивление. На тоя тръбите са вертикални. Най-вероятно е нещо самоделно.
Що не видиш на сайта, откъдето си я взел?
Коментар
-
Всъщност това най-много ми прилича на охладител на хидравлика за волана.
Освен това виждам и съдче за хидравлика и помпа. Доколко е удачно разположението му е друг въпрос."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеВсъщност това най-много ми прилича на охладител на хидравлика за волана.На нивата хидравликата е ZF и за новите се монтира серийно. Едва ли ако е необходимо такова нещо ще бъде пропускано. Ама знам ли за България с какво оборудване са.
Only after the last tree has been cut down,
Only after the last river has been poisoned,
Only after the last fish has been caught,
Only then will you find that money cannot be eaten.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар