Обява

Свий
Няма добавени обяви.

нива-шевролет или нива 2131 (с серво) да си купя

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• нива-шевролет или нива 2131 (с серво) да си купя

Здравейте, искам да си купя нива ама задължително с 4 врати, та се чудя дали дългата база 2131 да я направя с екстри или направо да си взема нива-шевролет, която си е с ексти базовия модел ама е с 5 бона по скъпа. Не знам нищо за тая нива-шевролет защото от скоро се запалих да си купя 4х4 и ако някой ми каже две приказки ще съм му благодарен! 10х

ако ще я ползваш за семеено МПС , може би шевито- по луксозно е , но че първата ти работа е да затегнеш всички болтове и гайки , да смениш веднага съединителя и гумите , да не забравиш маслата , амортесйорите и т.н.( и това не са слухове )
    общо взето едното е LEGO , а другото е LEGO нов модел ! !
    като се замисля 2131 ми изглежда така сякаш ще се пречупи през средата , а за в гората според мен не става .
    PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
    КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
    0899187766

Коментар

трябва ми за кал и сняг, за ски ама искам и на асвалт да не е много зле

Коментар

Шевито за в гората не става определено, нито за по сериозен офроуд. Дългата Нива също е доста далече от тези приложения но малко по-добре Шевито за тежки условия. Товари повече и за семейство като че ли е по-подходяща...
        VPetrov.photography

Коментар

Доколкото ми е известно Шевито има същия двигател и трансмисия като Нивата и цената на дългата Нива мисля,че е около 16 хил.лева.А за Шевито четох в един сайт на вносителя цена около 26 хил.лева.За една по-луксозна опаковка да се дават близо 10 бона сякаш не си струва.Пък и Нивата си е Нива.Познати са както слабостите,така и предимствата й!

Коментар

чел съм много добри отзиви за дългата Нива /крокодил/... Дори твърдят, че няма съществена разлика в проходимостта... Техния терен обаче е доста по-различен от родния... На кал и сняг не би трябвало да има разлика между късата и дългата... единствено на пресечен терен...
            Ако взимаш за нормално ползване, не за екстрийм-изпълнения, не би трябвало да пречи по-дългата база...
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Купи си УАЗ-Патриот.

Коментар

Това ще вземе да се окаже смисления съвет, особено като се тури в сметката цената ...
                В Русия отношението към шевито е изключително презрително. Виновно е главно качеството, което се оценява като по-калпаво от преди шевролетенето. Като престижна втора кола в семейството също не се оценява - местното не се смята за гъзарско.
                Хм. Не знам. Щом не ти е за грубости в гората, май верно си струва да помислиш и за Патриот. Макар че моето поне отношение към него е ... хм. Известно)

Коментар

10x

10x

Коментар

купи си нива няма да имаш никакьв проблем сьс нея
                    руското си е руско да не се изльжеш да си купиш нещо западно
                    макар и шевролета нива да е руски западняци контролират производството
                    не ти трябва
                    куписи нива
                    след петата година ускорява повече защото пода е изгнил и не е проблем да си помагаш сьс краката
                    А и ще си атракция за децата вьв квартала
                    Прякора ти флинстон е сигурен

Коментар

Не залагай на шевито. Сбирщайн е.
                      Дългата Нива също не е за предпочитане. Не я правят в завода.
                      да си поиграем!!!

Коментар

Аз карам от година и половина "СБИРЩАЙН-ТУРБИНАТОР-Шевролет Нива" тава е истиския автомобил не ги слушай тия тука хехехехе черпи инфо от извора кат го вземеш им още малко каквото да доизпипаш по него кат полуфабрикат е но мен ме кефи това му е трапката и не сажалявам ако имам пари за втора кола пак ще е шевролет нива една за делник и една за празик преди имаше проблем с зап частите но сега вече има почти всичко и то го правят повечето западни фирми ,до тука имам 36 000 км с ТУРБИНАТОРА и май само един шарнир съм сменил е верно утре може да се скапа цялята ама пак не се знае преди това дали и метеорит нема да ми падне на главата
                        [img]http://www.danasoft.com/sig/tornadohorn.jpg[/img]

Use the force young jedi ка'т затънеш в кал до ушите

Коментар

На твое място бих заложил на Шевито,защото:плюсове
                          1.модел на 1-2 години ,а не на 20
                          2.30 пъти по комфортна и практична
                          минуси:1.не е толкова проходима 2.не е толкова достъпна за резервни части
                          А дългата база повече прилича на автобус от колкото на джип,а и проходимоста не е същата поради по-голямото междуосие и повечето килограми.Пиши какво си взел.

Коментар

Послушай uaz_f, купи си "Патриот" той има доста предимства пред нивата:
                            +Значително по-голям, повече багаж;
                            +По-пъргав
                            +по-здрав
                            +по-проходим

Това са си мой разсъждения (аз нямам Патриот, а Хънтър, но двигателя е същият, както и окачването рамата и др. разликата е в купето и това че патриота е дълга база)

Коментар

Дългата нива е доста по широка от Chevi-to.Но е по некомфортна.Трябва да решиш какво ти трябва багажник или удобства.
                              4x4=16

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X