Ако се продава като резервна част сигурно може, ама рядко става хубаво(( Трябва на преса, и пак не е ясно ...
Те трябва да струват по лев-два, що не ги ... Или ги няма?
Сайлент блока е някъв пръстен, в него гума, в нея метална втулка, през която минава ос (там болт, шпилка). Като е здрав гумата не мърда спрямо външното и вътрешното желязо, нейната еластичност е амортизиращия елемент. Или е вулканизирана за гумата или е набита с много голям допуск.
Нямаш ли картинка да покажеш кво се търси?
Мани, не трябва, ей сега говорих с манго. Такова, това е ник. Шибания.
Успяваш ли да ги свалиш? Май това е целия проблем, че гадния силумин се вкопчва в желязото и край((( Той ги е свалял с флекса((
незна утре ще ги свалям ,ще сменям феродо на съединителя и мисля и тампоните да сменя че единият се е скъсал.и ме съмнява че треперенето е от него,посуква се раздатката и трепере,нямам друго обяснение
Гумените тампони се продават отделно (без алуминиевия корпус) мисля че бяха 10 лв. При демонтажа тампона излиза лесно на преса от алуминиевия корпус, а от шпилката по- трудно; ако не излезе лесно гориш тампона или за предпочитане да разпробиеш гумата и след това с флекса да махнеш втулката .
тампоните излязоха може да се каже лесно.
Ама днес имаше доста ремонт:
-сменен феродов диск на съединителя
-тампони на раздатката ,само тампоните избих и наистина много лесно изкокнаха на пресата
-и всички щанги по задния диф.
- долна помпа на съединителя
Но както винаги по закона на гадостите трябва да ти е гадно скъсах единя болт на тампона на раздатката,е електрожена оправя всичко де
Опа, един да каже нещо свястно днеска. Гумите излязоха ли?
Значи, преди да ги сложиш намажи тлъсто шпилките е гривните с графитна грес, и след 5 години пак ще ги свалиш лесно. То става с всякаква ако трябва честно, освен с калциева, ама мадамите много си падат да е по-няква, и значи примерно с графитна. Звучи! ))
Коментар