Ако имате въпросния в добро състояние и наличност, споделете с цена 
Благодаря!
11/43 Преден

Благодаря!
11/43 Преден
 Утре или вдругиден трябва да е готова и ще споделя
 Утре или вдругиден трябва да е готова и ще споделя  

Преди година-две смнях корона и пиньон на предния диф, че се бяха поизронили малко зъби. Смених и лагерите и вместо разпорна си направих твърда втулка. Та без до тогава да бях виждал диф сам направих всичко. После свалих и задния. Смяна на лагери и пак твърда втулка. Дифовете си пеят, та философия няма никаква. За да се подготвя за операцията гледах в ю туб някакви клипчета.
 Преди година-две смнях корона и пиньон на предния диф, че се бяха поизронили малко зъби. Смених и лагерите и вместо разпорна си направих твърда втулка. Та без до тогава да бях виждал диф сам направих всичко. После свалих и задния. Смяна на лагери и пак твърда втулка. Дифовете си пеят, та философия няма никаква. За да се подготвя за операцията гледах в ю туб някакви клипчета.

Преди година-две смнях корона и пиньон на предния диф, че се бяха поизронили малко зъби. Смених и лагерите и вместо разпорна си направих твърда втулка. Та без до тогава да бях виждал диф сам направих всичко. После свалих и задния. Смяна на лагери и пак твърда втулка. Дифовете си пеят, та философия няма никаква. За да се подготвя за операцията гледах в ю туб някакви клипчета.В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар