Обява

Свий
Няма добавени обяви.

халогени за таван (Шеви Нива)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• халогени за таван (Шеви Нива)

Колеги,кажете от къде мога да си купя 4 "сериозни "кръгли халогена за да ги монтирам на гредата на багажника на тавана на шеви нива защото навсякъде намирам само разни пластмасови китайски и турски боклуци сглобката на които и материалите от които са направени са под всякаква критика ,а и ги търся нови без втори употреби в краен случаи мога да се примиря с два на трабите пред маската
    благодаря
    [img]http://www.danasoft.com/sig/tornadohorn.jpg[/img]

Use the force young jedi ка'т затънеш в кал до ушите

Сериозните неща се наричат ... Хелла Комет или друг модел на хелла ..
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

да ,ама некой има ли идея откаде във варна може да се изнамери щото на мен не ми е известно ,ако пък некой има кординати и в друг град ще съм му много благодарен да ми ги даде
      [img]http://www.danasoft.com/sig/tornadohorn.jpg[/img]

Use the force young jedi ка'т затънеш в кал до ушите

Коментар

митоко фулдата продава такива

самоче там тия фарове няма да оцелеят дълго, освен това ще струват един доста сериозен процент от цената на нивата, според мен е безмислено. но ако все пак решиш да ги сложиш помисли за сенник, под тях защото иначе ти осветяват предния прозорец и е много гано, нищо не се вижда
        drive alive

Коментар

Във Варна имате Ники Кар, човека напълно знае за какво става дума, сигурно има. Имате и един яхтен магазин, на тротуара при торпедния катер Комсомолец. Има и 12 волтови.
          За най-правилни се смятат гумените Хела, общо взето държат и на шамарите от клоните. Обаче май на-добре е да намериш четири малки и да ги оставиш строго пред гредичката. При всяко положение ще са най-защитени. И не забравяй да сложиш поне две релета за дълги с бушони, тия работи наистина дърпат ток.

Коментар

diavol koleda

Ако не се лъжа Пламен Тенев е представител на Юнити тотал реал за Варна там трябва да има всичко необходимо телефона за връзка които е даден в списанието е 0889777171 пробвай и ще разбереш
            ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
            тел.088четири 9едно9 4нула4
            -------------------------------------------------------

Коментар

Ако се обадиш на PURSIE от форума може и да ти подари фаровете си за таван (по-точно за в багажни )
              PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
              КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
              0899187766

Коментар

До: халогени за таван (Шеви Нива)

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=24277

Коментар

До: халогени за таван (Шеви Нива)

а за София кой разбира изобщо от тая марка (Hella), че имам малко затруднения?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X