Здравейте.Стават ли от друг модел кола коланите на щатните закопчалки на Нивата.Не знам при вас как е но използвам доста сила докато ги закопчея.Подлежат ли на някаква профилактика евентуално да по олекнат малко.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Колани?
Свий
X
-
От: Колани?
Какво значи доста сила? Дай ТТ данни .Нали не си 40кила......Първоначално публикуван от paiko Преглед на мнениеЗдравейте.Стават ли от друг модел кола коланите на щатните закопчалки на Нивата.Не знам при вас как е но използвам доста сила докато ги закопчея.Подлежат ли на някаква профилактика евентуално да по олекнат малко.
Коментар
-
Със самата закопчалка или с развиването на колана от макарата имаш проблем?Първоначално публикуван от paiko Преглед на мнениеЗдравейте.Стават ли от друг модел кола коланите на щатните закопчалки на Нивата.Не знам при вас как е но използвам доста сила докато ги закопчея.Подлежат ли на някаква профилактика евентуално да по олекнат малко.
Коментар
-
Ааа...за макарите ако става въпрос, не се занимавай-вземи си от морга, от някоя по-стара кола. Разглабянето не си заслужава. Те и нови модели ще станат, но разликата е, че новите имат пиропатрон вътре-при удар гърми и натяга колана.Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар