Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лувт вътрешно каре на Нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лувт вътрешно каре на Нива

След последната ми разходка в гората се появи леко тропане при ляв завой на висока скорост! Тропането е от дясно и не е винаги. Това , което можах да установя е, че има повишен лувт в дясното вътрешно каре. Тези карета не са сменяни никога. Колата е над 300000км. и е чупила всичко, но не и вътрешно каре. При ниска скорост нищо не се усеща и си мисля да ли мога да направя още една разходка преди да го сменя? Предполагам, че блокажите на двата моста са допринесли за този лувт.
    Някой чупил ли е вътрешно каре?

От: Лувт вътрешно каре на Нива

Вътрешното е по-държеливо. Ама споко, на външното можеш да разчиташ.

И така както разказваш имаш проблем не с карето, а с лагерите.

Коментар

заглавиетокърти
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Има свирене при тръгване, когато е под наклон, точно отпред! А ма може и да е разбито някое легло на топчетата в кръстачката. По принцип чупят ли се изведнъж или тропат с време?

Коментар

И аз съм на мнение , че горните двама са познали.
          Я опиши как го има луфта и къде.Ако може , де.
          Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Ами като хвана пръта на дясната предна полуоска усещам лувт във вътрешното каре! И в лявата има, а ма е минимален. Но чувам тропане в дясно при ляв завой, не винаги!

Коментар

Това е външно каре. Вътрешните тракат при потегляне, по нагорнище и при напълно прав волан. Външните при навит волан. Колкото по-навит, толкова по-силно тракат.
              Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

При навит волан до край не се обажда! В някакво междинно състояние лопа, не трака. И само при натоварване, висока скорост. Външното смених скоро, и усещам лувт във вътрешното! А при тръгване по наклон при свирва !

Коментар

Първоначално публикуван от grendo77 Преглед на мнение
                  Ами като хвана пръта на дясната предна полуоска усещам лувт във вътрешното каре! И в лявата има, а ма е минимален. Но чувам тропане в дясно при ляв завой, не винаги!
                  Погледни и главата ( чашата) на карето дали не ходи в подобна посока.
                  Къси и резки клатения.Нагоре и надолу.Ще го чуеш , дали е карето.Ако видиш чашата да мърда - лагер.

Коментар

Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнение
                    Погледни и главата ( чашата) на карето дали не ходи в подобна посока.
                    Къси и резки клатения.Нагоре и надолу.Ще го чуеш , дали е карето.Ако видиш чашата да мърда - лагер.
                    Като се има предвид километрите и качеството на първоначалните семеринги лагера сигурно не е идеален, но тропане възможно ли е от лагера?
                    А основният ми проблем е, да ли се чупят вътрешните карета изведнъж или тропат с време? Искам да направя утре 20 км. преход в планината и по възможност да се върна с Нивата, а не пеш?

Коментар

Постовете...майната им, ама поне заглавието оправете, че нали да не се излагаме пред чужденците де!
                      мисля, да зема а се замисля...

Коментар

Аз доста съм карал с тракащи вътрешни карета, пък и съм ги напъвал но никое не се е чупило. Имам само едно външно строшено, ама то умря от раз, без предварителна заявка.
                        Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

Първоначално публикуван от evos Преглед на мнение
                          Постовете...майната им, ама поне заглавието оправете, че нали да не се излагаме пред чужденците де!
                          Извинявай колега за изключителната неграмотност от моя страна, но не мога да я поправя! Нямам достъп до заглавието на темата! Надявам се да не окажа лошо въздействие на многобройните чужденци разглеждащи тази тема!

Коментар

Първоначално публикуван от kameno karp Преглед на мнение
                            Аз доста съм карал с тракащи вътрешни карета, пък и съм ги напъвал но никое не се е чупило. Имам само едно външно строшено, ама то умря от раз, без предварителна заявка.
                            Явно никой не е счупил вътрешно каре на Нива! Така че днес ще пробвам, пък да видим!

Коментар

Първоначално публикуван от evos Преглед на мнение
                              Шо , кво му е.Ко ти е за ината буква.Ся ако питаш , дали е радиален , или аксиален луфта.Питай , ще ти се отговори.
                              И има карета , не е с цял мост отпред.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X