Здравеите колеги, Имам 21214 инж. 2006 година. Винаги до сега при студен двигател паля и си вдигаше оборотите смукача и след няколко минути като позагрее си ги сваляше до колкото трябва и всичко си беше нормално до тази сутрин. Запалих и угасна пак запалих пак угасна няма го смукача после като загря всичко си работи и върви нормално. Бих искал някои да даде някакъв съвет какво да разглобя и пробвам да оправя сам преди да тръгна по „инженери„ благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ВАЗ-21214 Въпрос изчезнаха обороти при студен мотор ?
Свий
X
-
От: ВАЗ-21214 Въпрос изчезнаха обороти при студен мотор ?
ще вземат 40 кинтавара за диагностика само и труд и професорстване... а в магазина, Датчика за коляновия, датчика за разпределителния, регулатора на празния ход, и датчика на дроселовата клапа всичките боклуци са 100лв .... да взема да ги купа и да ги сменя няма какво друго от тея 4те боклуци да е .... но наи ме съмнява регулатора на празния ход колата си пали от веднъж, като загрее си работи перфектно има си и мощност и обороти. Проблема е когато е студена играят оборотите и гасне.
Коментар
-
От: ВАЗ-21214 Въпрос изчезнаха обороти при студен мотор ?
Така и направих преди малко !!Колега ти познаПървоначално публикуван от mx rider Преглед на мнениено наи ме съмнява регулатора на празния ход
Започни първо от него,има вероятност да минеш само с почистването му!
Значи проблема бе от него корпуса му има 3 пинчета които го затварят. Поради някаква причина и трите липсваха ?! И от там като работи и явно е излизало назад от корпуса си. Почистих му оста и леглото, капнах на корпусчето малко лепило капчица и му навих на мястото на липсващите пинове които го законтрят 3 болченца от лаптоп стана много добре поставих го запалих колата беше поизстинала, и заработи има си обороти вдигна ги до 1200 за около минута две след това паднаха всичко е 6. Довечера ще пробвам и на напълно студена.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар