Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ей тия руснаци няма да станат хора.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ей тия руснаци няма да станат хора.

китайски фирми са ми отказвали доставка на артикули от каталога си поради проблеми с качеството...
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
      Каран диференциал па за кво ти е? От де да знаеш що е свален. Нито с шублера, нито с микрометъра можеш да разбереш че му е отишла циментацията.
      понеже виждам че ги разбираш НИВИте та да те питам казаха ми че има вероятност предния диф. да е като задния, като размер на касетите имам в предвид,защото ми казаха че на УАЗките са били еднакви и могло и на НИВИте да са?

пп.ако не е за тук този въпрос да ме извинете.аз все още съм нов във форума и нямам възможност да го прочета целия .
      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Колега, погледни тук

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=19551

и ще разбереш, дали са еднакви или не. Но според мен не са.
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
          Колега, погледни тук

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=19551

и ще разбереш, дали са еднакви или не. Но според мен не са.
          колега мерси за каталога ,аз гледах другия каталог на TRAPARA за НИВА но тоя е по изчерпателен и вече съм 90% сигурен че става заден диф.(имам в предвид касетата) дори от жигула и лада само да са еднакъв брои зъбите.Ако съм разбрал правилно каталога касетата е с номер B550 и на предния и на задния диф.това май значи че са еднакви ако не е така ме поправете

Коментар

Кои зъби?
            0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
              Кои зъби?
              на короната и пиньонът

Коментар

Всички зъби са еднакви.Много ясно,че като си търсиш диф няма да търсиш за Нива,а за Лада с еди какво си предавателно число.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
                  Всички зъби са еднакви.Много ясно,че като си търсиш диф няма да търсиш за Нива,а за Лада с еди какво си предавателно число.
                  Яворе,обясни ми го като на малоумен,че изтрещях.Как ще сложи заден диф от Лада отпред?Нали пиньона се върти наопъки тогава...

Коментар

Яворе,обясни ми го като на малоумен,че изтрещях.Как ще сложи заден диф от Лада отпред?Нали пиньона се върти наопъки тогава...
                    колега явор не казва че задния диф става от пред.А че задния и предния са с еднакво предавателно число.ДЕМЕК С РАВЕН БРОЙ ЗЪБИ НА ПИНЬОНА И КОРОНАТА.

Коментар

Първоначално публикуван от токарев Преглед на мнение
                      колега явор не казва че задния диф става от пред.А че задния и предния са с еднакво предавателно число.ДЕМЕК С РАВЕН БРОЙ ЗЪБИ НА ПИНЬОНА И КОРОНАТА.
                      точно това имах в предвид ,че задния става от пред и обратното и сега се опитвам да си го представя дали вярно пиньона ще се върти наопаки
                      аз и затова питах по горе в темата Стефан дали е възможно че аз не ги разбирам много а той е специалиста тук

Коментар

Соти,гледай сега.Прилагам и снимков материал.Ако се загледаш(макар,че снимката е гадна)ще видиш,че са абсолютно еднакви.Левия е заден,десния е преден.И нищо не се върти обратно защото самия диф си е завъртян обратно.Единия "гледа" на дясно а другия наляво.Айде сега Ниватест да черпи!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
                          Соти,гледай сега.Прилагам и снимков материал.Ако се загледаш(макар,че снимката е гадна)ще видиш,че са абсолютно еднакви.Левия е заден,десния е преден.И нищо не се върти обратно защото самия диф си е завъртян обратно.Единия "гледа" на дясно а другия наляво.Айде сега Ниватест да черпи!!!!

естествено че трябва да черпя сега ще си направя куклата щото имам заден и не трябва да купувам преден
                          само че Карнобат ми е малко далече от Перник ама ще измислиме нещо

Коментар

Значи смених касетата с друга от заден мост на ЛАДА 2103 еднакви са(поне при мен беше така) десет дена тестдраив и за сега няма проблеми,само не знам колко масло трябва да има в диференцияла но го напълних докато протече през пробката.ето как изглеждаше стария и новия монтиран
                            Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                              го напълних докато протече през пробката.
                              Това е точното количество......
                              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Така ,както го показваш-добре.Но поставен на колата ще се върти наопъки.Все едно караш на задна.Аз съм губил бас с Йори(падах на колене пред хората и се молех за прошка),а с него не се спори-винаги е прав.И му отне почти час и не знам колко нерви да ми го набие в кратуната.То не бяха обяснения,не бяха показвания...
                                Пак казвам,заден диф,сложен отпред,се върти наопъки.В смисъл,пиньона и короната се въртят обратно на накоклона на зъбите.Все едно го караш на зад...
                                Весели празници...
                                П.С.Това не важи за диференциялите с ПРАВИ зъби.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X