На ладата на майка ми , миналата седмица и се случи малко "проблемче". На път за вилата, чупят горен шарнир, за щастие с ниска скорост. Докато купувам шарнири (4 бр)ми звънкат, че и полуоската се измъкнала и е скъсан единия маншон, а за другия нямал скоба.Купих всичко и на "Разпети Петък" в най-големият дъжд, в калта, и във вода започнах да се боря(може да си представите как беше застанала гумата).С шарнирите се справих, но всъщност полуоската не се е извадила, а се е разглобило вътрешното каре и се извадила от външното, което си седи в главината(дано съм се изразил правилно-на дефернциала стои нещо като ботуш с 6 канала, на главината има нещо като каре, а изпадналото е една ос със шлици от едната страна и една топка с 6 дупки със сачми от другата(сачмите ги няма))
Та въпроса ми е може ли да се докара до София така (аз я преместих 200 метра с блокиран междинен диф ), защото горе в планината е ужас да се прави , а и аз не съм много наясно с тия странни карета. Гледах , че има цяла полуоска за около 170лв., но сигурно трябва и лагер.....абе за това питам.
Благодаря за отговорите.Ще следя , ако мога и ще отговарям , но горе нета е 0.1-0.2G
Та въпроса ми е може ли да се докара до София така (аз я преместих 200 метра с блокиран междинен диф ), защото горе в планината е ужас да се прави , а и аз не съм много наясно с тия странни карета. Гледах , че има цяла полуоска за около 170лв., но сигурно трябва и лагер.....абе за това питам.
Благодаря за отговорите.Ще следя , ако мога и ще отговарям , но горе нета е 0.1-0.2G

Коментар