Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моят проект лада нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Моят проект лада нива

за сега не сам чупил заден а имам и винтов шпер карбуратор weber, а някакви идеи за предното как да пусна още ходове

Коментар

Сложи си оригиналната пружина,подрежи ограничителните тампони и имаше в една тема за нива чертеж на подложка за горния шарнир. И ако пак не мачка пружината ще трябва да намериш още по-мека.
      Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Първоначално публикуван от Andrei Zimparev Преглед на мнение
        за сега не сам чупил заден
        Ако преден и заден са с различно предавателно число, НЕЩО ще се счупи. Може и да е задният диференциал.

Коментар

Двата са еднакви и няма да има проблем а пружината е оргиналната.Подложката за шарнира е има на снимките монтирана.

Коментар

Каква е целта на проекта?
            Лада Нива 4Х4 1.7 i ГИ; Лада 2107; Лада 2103; Dacia Logan II MCV TCe 0.9l 90 Hp ГИ

Коментар

Kаране всяка неделя по гората при тежки терени с минимални закъсвания.И искам да попитам дали има разлика в предавателните числа на новата и старата нива.

Коментар

Има.

Коментар

Поясни ми каква е ако знаеш,благодаря предварително

Коментар

Промяна има в раздатката, дифовете са по-бързи, скоростите също, ако ще ти е за гората, търси СК 2101, аз съм с такава, на 1ва и е доста голямо предавателното число, мисля че беше около 3,75
                    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                    Honda Dominator 650
                    088ЧЧ93979-->Борис
                    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Маи е по добре да сложа на моите скорости 1 от жигула защото сам с пет степена. За дифа на новата знам че е 11/43-3.9 .Bъпросът ми е има ли разлика в предавателните числа на раздатката на новата и старата нива и каква е .

Коментар

Kаране всяка неделя по гората при тежки терени с минимални закъсвания.И искам да попитам дали има разлика в предавателните числа на новата и старата нива.
                        На първото изречение си объркал машината за тежки терени с минимални закъсвания.Имаш един плюс и той е евтини части/кофти качество,всичко друго ти е много слабо за тежки терени.Почети из форума добре ,има достатъчно инфо за всички модели джипове,преди да наливаш пари и да разбереш нещата по трудния начин.
                        Да опитомиш животното "човек"-е наука на науките и изкуство на изкуствата.
                        Уаз 469
                        Nissan Patrol Y160

Коментар

има ли разлика в предавателните числа на раздатката на новата и старата нива и каква е .
                          Раздатъчната кутия е същата, разликата е в диференциалите. От старите повечето са с 3.9 а новите с 3.7

Коментар

Andrei Zimparev нямаш един пост без правописна грешка,и аз не съм перфектен,ама ти на право се излагаш!Направи поне малко усилие!
                            Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
                            Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
                            Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
                            Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:13022326_1148332788531150_1598740437_n.jpg
Прегледи:1
Размер:75.0 КБ
ID:5711357Натиснете снимката за да я уголемите

Име:13046309_1148332791864483_730504078_n.jpg
Прегледи:1
Размер:59.5 КБ
ID:5711358

Коментар

Първоначално публикуван от PIT BULL Преглед на мнение
                                На първото изречение си объркал машината за тежки терени с минимални закъсвания.Имаш един плюс и той е евтини части/кофти качество,всичко друго ти е много слабо за тежки терени.Почети из форума добре ,има достатъчно инфо за всички модели джипове,преди да наливаш пари и да разбереш нещата по трудния начин.
                                +1

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X