Налага ми се рано сутрин в студа под -10 оС да стартирам двигателя на Лада Нива 21214 1.7 i пълен инжекцион бензин/газ (два компютъра) и да карам по магистралата 100 км. Без проблем от първия път двигателя пали на бензин и след като изстържа леда от стъклата тръгвам на дълъг път и тогава след 45 оС се включва подаването на газ. Установих, че температурата показана на таблото когато препускам по магистралата е по-близо до 50 оС отколкото 90оС. В автомобила се запотява, трябва леко да отворя прозореца, парното слабо грее, тегаво работи на газ с голям разход и се налага често да превключвам на бензин. В Казахстан съм виждал при -25 оС да подгряват на бензин 30-40 минути Нивите на място, също имат и термоизолация под капака на двигателя. Някои слагат и картон пред решетката на вентилаторите. Когато съм в планината и карам на бавни и блокаж нямам проблем с ниската околна температура, но на бързи при висока скорост на магистралата си е проблем и то на газ. При висока скорост на магистралата студения въздух прониква през вентилаторите и двигателя не е в температурен режим което веднага се усеща при работа на газ. Нямам и термоизолация под капака. Какви трикове използвате през студената зима за подгряване на двигателя и влизане в температурен режим освен:
1. Термоизолация (Алуминиево фолио, текстил, одеяло..) под капака на двигателя
2. Картон пред решетката
1. Термоизолация (Алуминиево фолио, текстил, одеяло..) под капака на двигателя
2. Картон пред решетката
Коментар