Дадоха ми заден кардан за нива правен по заявка в Разград с по големи карета не са нивови, обаче е по тезак с 2-3 килограма някакви проблеми с него ще имам ли.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кардан
Свий
X
-
От: Кардан
Ако е перфектно балансиран може и да нямаш, но все пак тази разлика в теглото ми се струва ненормална за безаварийна работа. Естествено, нищо не ти пречи да го качиш и ако усетиш силни вибрации да го махнеш.Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
-
Първоначално публикуван от kameno karp Преглед на мнениеДа питам запознатите: Нива 21217;2131 и 2123 един и същ заден кардан ли ползват?ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250
Коментар
-
След упорито и дълго търсене,не намерих това което търсих.Купих си един кардан,ама се оказа пълен ташак.Върнах го и ми пратиха друг,не беше цвете,ама поне размерите отговаряха.Карах с него около 2000 км ама нещата не биваха,та го пратих в Кубрат.Поне на външен вид,новата шлицева двойка вдъхва доверие.Дано и качеството на материала да го бива.Последно редактирано от kameno karp; 22-12-16, 11:39.Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар