Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Размисли относно цените на новите Лада Нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Размисли относно цените на новите Лада Нива

Новият "Hunter" се явява подобрения оптически вариант на известната руска „Нива“, която през тази година празнува своя 30-годишен юбилей. Вътрешното обзавеждане на модела се състои от сиво-синкави апликации на бял фон. В допълнение отпред имаме прекрасен хромиран ролбар, затъмнени с фолио задни прозорци и метална приставка за багажа на покрива. Цената на базовия модел е 13 300 евро, а към серийното оборудване можете да получите и газова уредба за допълнителни 1710 евро.

Това е от сайта за новата нива взето не се вижда нищо отличително според мен а нивата изглежда така
    Прикачени файлове
    8)!!!Живей за деня в който ще умреш!!!8)
    bg.wikipedia.org [url]www.free.hit.bg/igrite[/url]
    [url]http://translate.google.com/translate_t?sl=en&tl=bg[/url]

Коментар

Тия луди ли са нова метанова уредба струва 1200-1400 лева
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

За Едни 13-14 хил.Евро са нищо , за други - са много.Всичко е въпрос на гледна точка.Руснаците разбират и от "Бизнес" , сигурно са направили Маркетингово проучване на Пазара - знаят какво Предлагат , проучили са Конкуренцията и Щом са решили това да е цената- Значи си струва.Нали те трябва да ги Продават?!
        sigpicЗлобата и завистта нямат почивен ден!

Коментар

Първоначално публикуван от Stela Преглед на мнение
          За Едни 13-14 хил.Евро са нищо , за други - са много.Всичко е въпрос на гледна точка.Руснаците разбират и от "Бизнес" , сигурно са направили Маркетингово проучване на Пазара - знаят какво Предлагат , проучили са Конкуренцията и Щом са решили това да е цената- Значи си струва.Нали те трябва да ги Продават?!
          стела е хубава

Коментар

Първоначално публикуван от Stela Преглед на мнение
            За Едни 13-14 хил.Евро са нищо , за други - са много.Всичко е въпрос на гледна точка.
            Пари като вестници-днес ги има-утре не-може да са изгоряли и изченали
            Ама честно казано аз бих си купил от тези Ниви

Коментар

До: Нови модели на Лада/Нива/

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
              А какво дава тази нова Нива за 13К евро в повече от класическата Нива, която (поне до скоро) се продаваше в България за 12-14К лв. с ДДС? Ще е комично, ако това е булбара и багажника??? Първото със сигурност не става за нищо.
              И аз не забелязвам,и не го и пише да има нещо по-ралично освен някакво ненужно разкрасяване за баснословна цена!!!

Коментар

До: Нови модели на Лада/Нива/

Първоначално публикуван от Пламен Бешков Преглед на мнение
                И аз не забелязвам,и не го и пише да има нещо по-ралично освен някакво ненужно разкрасяване за баснословна цена!!!
                Всеки може да си сложи тия украси за далеч,далеч по-скромни цифри

Коментар

Съмнявам се, че новата Нива ще изглежда така. Предполагам, че ще има друга визия. По всяка вероятност ще запазят двигател, скорости и раздатка.
                  Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Колеги,дотук не писах в темата,щото това е безумие.
                    Тая кола не лоша(класическата "Нива") и аз си я обичам.Но едно от основните й достойнства е,че е евтина.Нали се сещате,че ако тръгне на цена 26 бона,ще кажем сбогом и на евтината подръжка.
                    Че аз тия пластмаси без пари да ми ги дават,няма да ги сложа.Булбарът,поне на снимката не е функционален.Па за тия пари една лебедка да бяха дали.Срамота.
                    Е,само това липсва-да е със същото немощно моторче на тая цена.
                    Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
                    имат право да гласуват на избори.

Коментар

+1
                      - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                      - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Да взема да проверя в руския сайт дали е вярно.
                        Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
                        имат право да гласуват на избори.

Коментар

Първоначално публикуван от Hala Преглед на мнение
                          Е,само това липсва-да е със същото немощно моторче на тая цена.
                          Двигатела на Нива-та е достатъчно добър за целите за които е произведена
                          Дори и на цена 13000 евро пак е евтина за нова джипка.

Коментар

Абе момци,то въпрос на вкус и разбиране ама за 30000 лв.джип БМВ 3-ка.Няма да коментирам повече.
                            Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                            NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
                              Абе момци,то въпрос на вкус и разбиране ама за 30000 лв.джип БМВ 3-ка.Няма да коментирам повече.
                              Зависи от много неща и за какво му трябва джипа на човекНа мен Бмв 3-ка не ми трябва и да ми го подарят пак няма да го карам

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
                                Двигатела на Нива-та е достатъчно добър за целите за които е произведена
                                Толкова добре са я измислили (въпреки всички недостатъци), че е ужасно трудно да се направи по-добра .
                                - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                                - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X