Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нови модели на Лада/Нива/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Нови модели на Лада/Нива/

Първоначално публикуван от Vilkata Преглед на мнение
    Съжалявам колега(zaiko1234) ,но в нета няма снимки на въпросната лада с висока резолюция. Иначе има много гуми с индекс МТ-R който ще вършат същата работа ,даже и по добра.(без регенерати)
    А ако знаете магазин в който за поръчаме две самоблокиращи касети за Нивата се обадете.Мисля че малко размихме темата с тези коментари.
    Поздрави.
    Здравей колега на въпроса ми одговаряш с въпрос преди малко ти званях но ти не вдигаш иначе телефона ВИ е много готин
    Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Първоначално публикуван от zaiko1234 Преглед на мнение
      Здравей колега на въпроса ми одговаряш с въпрос преди малко ти званях но ти не вдигаш иначе телефона ВИ е много готин
      Ааааа без червени точки . Сега сериозно.Несъм искал да ти отговорям на въпросъ с въпрос. Просто едно леко недоисказване и виж какво се получи по горния пост. Иначе невидях някъде в профилът да съм оставял телефон .Иначе ако някой знае къде се продават такива касети за Нива с радост ще си напиша и двата телефона.
      Поздрави
      "Само в най-простото може да се вмести най-сложното"- Джунджи Кимура

Коментар

Много се кефа на руснаците,уаз 3106 доста добре изглежда.Но 13300 евро за базисна цена на нива,май да си подготвиш някоя стара е по-ефтино.

Коментар

Първоначално публикуван от alexi2828 Преглед на мнение
          Много се кефа на руснаците,уаз 3106 доста добре изглежда.Но 13300 евро за базисна цена на нива,май да си подготвиш някоя стара е по-ефтино.
          Ше се сетиш ти...
          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X