Някой може ли да ме светне откъде мога да си купя такива, комплект с чистачките и за какви пари? Благодаря предварително!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Моторчета за чистачките на фаровете - Лада Нива
Свий
X
-
До: Моторчета за чистачките на фаровете - Лада Нива
Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнениеНякой може ли да ме светне откъде мога да си купя такива, комплект с чистачките и за какви пари? Благодаря предварително!
-
Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнениеПо магазините за Лада ги има навсякъдеOnly after the last tree has been cut down,
Only after the last river has been poisoned,
Only after the last fish has been caught,
Only then will you find that money cannot be eaten.
Коментар
-
Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнениеАбе май не е така.
Коментар
-
Хайде моля дайте конкретни магазини, че в тези които знам проверих и няма.Only after the last tree has been cut down,
Коментар
-
Здасти колега,
опитай на Сребърна, но само ще ти споделя, че на мойта Нива и ги махнах защото през тях изтичаше цялата вода, а и ефекта от тях е спорен.No Pain No Gain...
Прости хора и силен вятър спиране нямат.....Не понасям бившия кмет!!!
RR P38
КТМ 530 ЕXС
Коментар
-
Първоначално публикуван от Falkon Преглед на мнениеЗдасти колега,
опитай на Сребърна, но само ще ти споделя, че на мойта Нива и ги махнах защото през тях изтичаше цялата вода, а и ефекта от тях е спорен.Only after the last tree has been cut down,
Коментар
-
караш по Ч. Връх посока Драгалевци, на светофара на Хладилника
дясно след ~ 200-300 м от дясната страна има магазин за руски Возила, до него има Bosch, няма как да не видиш табелата.
Не ги продавам защото чистачките си ги ползвам, само водата съм шунтирал.No Pain No Gain...
Прости хора и силен вятър спиране нямат.....Не понасям бившия кмет!!!
RR P38
КТМ 530 ЕXС
Коментар
-
Ако държиш на чистачките на фаровете те съветвам да си намериш моторчета от истински автомобил.
На Нива съм ги сменял два пъти, докато колата беше в гаранция и никога не работят както трябва. Умират много бързои ефекта от тях е повече от съмнителен. Предимно мажат... Освен това перото се огъва по формата на фара и се скапва бързо.
Трудно е да пасне по изпъкнала повърхност.
Според мен по-добре от чистачките се справят миещите устройства с високо налягане от някоя кола. По-безпроблемни са и по-ефикасни."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеАко държиш на чистачките на фаровете те съветвам да си намериш моторчета от истински автомобил.
На Нива съм ги сменял два пъти, докато колата беше в гаранция и никога не работят както трябва. Умират много бързои ефекта от тях е повече от съмнителен. Предимно мажат... Освен това перото се огъва по формата на фара и се скапва бързо.
Трудно е да пасне по изпъкнала повърхност.
Според мен по-добре от чистачките се справят миещите устройства с високо налягане от някоя кола. По-безпроблемни са и по-ефикасни.
Аз на старата нива не съм имал проблем с моторчетата. Работеха си добре. Понякога оста на моторчето може да клеяса и да изгори бушона, но тази болест се лекува като на оста се сложи гумена лула от кабелни свещи, както е направено на снимките.Only after the last tree has been cut down,
Коментар
-
"Дали даваш червени или зелени, за мен не е важно. Но не си ти човека, който ще определи Пепи и Зарин дали са спамъри!"
Това получих за тази си публикация и определено не зная за какво става въпрос. НЕ съм определял под каквато и да е форма никого за спамър или каквото и да е друго!!!!
Авторът изглежда има нещо предвид, но какво изглежда и той не знае
Колкото до Пепи и Заарин - те са съфорумци, които уважавам и не бих ги определил по такъв начин...
Освен това червени не слагам....
Явно някой е прекалил с прахчетата
Очаквам извинение.Последно редактирано от Scrapheap; 06-12-07, 11:53."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар