Здравейте колеги,какви спирачни маркучи препоръчвате.Става въпрос за ЛАДА НИВА 21214.На пазара има доста разновидности ,но повечето ми изглеждат големи ментета.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Спирачни маркучи
Свий
X
-
От: Спирачни маркучи
Уважавам хората, които имат някакво производство и поддържат дадено ниво на качеството, но точно за спирачни маркучи не бих дал поръчка. След това винаги ще изпитвам гъдел под лъжичката, когато посягам към спирачния педал. Отдавна не съм търсил части за Нива, но ако видиш някъде италиански маркучи взимай смело. Преди 15-тина години имаше такива и бяха доста по-читави от "оргиналните".
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Първоначално публикуван от триод Преглед на мнениеЗначи със смяната на спирачната течност ,смяна и на маркучи.А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
Първоначално публикуван от триод Преглед на мнениеГледам че има и западни фирми които произвеждат части за НИВА и специално спирачни маркучи,но на цени като за западен автомобил.Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Има маркучи направени с основа Semperit.Т.е за гумената част няма проблеми, но кой ги е правил не се знае.Имам в предвид за накрайниците.На Димитровград/Русия/ май ДЗА маркучите са добри. От руските другите са на Балаково. Фенокс оригинал са добри. Косер са дистрибутори на Фенокс, мисля че във Варна се намират.
За УАЗ продаваме само на ДЗА.only 4 x 4,sim AWD
Коментар
-
Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеСлед това ти изказване цялата тема губи смисъл. Щом поставяш цена от 20 лева за няколко човешки живота...
Коментар
-
Първоначално публикуван от триод Преглед на мнение... идеята на питането ми беше дали могат да се намерят истински оригинални руски части у нас.
Фенокс не са руски а от Беларус и поне у нас са компрометирани като марка. Не знам дали заради ментета или такова си им е производството.
И освен това с малко търсене подобни части се намират и от европейски производители и обикновено са по-добри от оригиналните.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеМоже ама много трудно защото вносителите на Лада продават и ментетата и не са сигурен източник.
Фенокс не са руски а от Беларус и поне у нас са компрометирани като марка. Не знам дали заради ментета или такова си им е производството.
И освен това с малко търсене подобни части се намират и от европейски производители и обикновено са по-добри от оригиналните.
БРТ са най-масово копирани изделия в цялата Русия, дори вносител доста често не може да Ви каже, дали е внесъл менте или оригинал, дотолкова добри ментета има.Павел Викторов - 0 осем 7817878 три
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар