Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фарове от Golf 2 на Нива?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Фарове от Golf 2 на Нива?

Здравейте,
    днес ходих да ми регулират фаровете,че биеха много надолу. Направиха ги както трябва,но ми препоръчаха да сложа фарове от Golf 2-ка - пасвали 1:1. Това вярно ли е ? Вярно че и онези са кръгли,но захващането еднакво ли е ? Идеята е да светят по-добре от сегашните. Някой правил ли е тази интервенция ?
    Благодаря предварително за отговорите.

Фарове от Golf 2 на Нива?

Има весемски фарове за 20-30 лева комплекта, светят прекрасно. Писано е много по въпроса, темата е на Ясен тук в раздела.
    Нива е горски автомобил (когато изобщо се брои за автомобил).

- Ясен

Коментар

От: Фарове от Golf 2 на Нива?

весемски фарове ? Може ли линк към темата(с търсачкте съм много скаран )

Коментар

http://offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=100611
        Нива е горски автомобил (когато изобщо се брои за автомобил).

- Ясен

Коментар

Благодаря

Коментар

Събрал съм два комплекта голфови и все време не остава да пробвам как стават .
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

А защо просто не възстановиш рефлектора?
              Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Мно-о-о-го отдавна - 90 и някоя година, монтирах на една служебна Нива фарове от Вартбург 312. Нито един соц. автомобил нямаше такива постижения в осветлението . М/у другото, фарове от Нива стават на по-старите Геги.
                Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнение
                  А защо просто не възстановиш рефлектора?
                  Защото е крайно безсмислена операция - 7" стандартни фарове се продават под път и над път и за 10лв ще получиш по-добър отколкото може да бъде възстановеният.

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                  М/у другото, фарове от Нива стават на по-старите Геги.
                  Разбира се. Това не са фарове "от Нива", същите се ползват на стотици модели камиони, автобуси, жипове, земеделска техника, ЖП техника, по-стари леки коли и мотоциклети. Монтажно са идентични със стандартния фар-крушка в САЩ и се ползват и на машините предназначени за 7" фар-крушка, ако искаш да светят нормално.

Нема-нема и се намира тук някой който да се фиксира върху фаровете за Голф 2. А точно те са с друго закрепване - вървят си заедно с механизма за регулиране на посоката. За да се сложат на Нива трябва да се поизрежат някои работи - или от фара, или от Нивата.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                    Нема-нема и се намира тук някой който да се фиксира върху фаровете за Голф 2. А точно те са с друго закрепване - вървят си заедно с механизма за регулиране на посоката. За да се сложат на Нива трябва да се поизрежат някои работи - или от фара, или от Нивата.
                    Е, повечето не си спомнят Гоуф единичката, затва. А там фаровете са правилните.
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                      Е, повечето не си спомнят Гоуф единичката
                      Ми тъй де. Гнилият запад сменя моделите през 10-ина години и проваля утвърдени практики.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                        Ми тъй де. Гнилият запад сменя моделите през 10-ина години и проваля утвърдени практики.
                        Бе то така и с партньорите, ма не ти се разделя. Още контактувам и с една към 40 годишна. Щото е вярна, немкиня от Волфсбург.
                        Последно редактирано от veskov; 11-10-15, 18:34.
                        А тези простотии се правят от името на всички ни.
                        Даника
                        Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X