Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем с мощността

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• проблем с мощността

от няколко дни нивата ми прави странни неща.
    на 1,2 ,3 ускорява добре,дайе доста добре,но включа ли 5 мощтността и пада,
    а види ли баирче , само дето не слизам да я тикам
    дали е от центровката
    "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

До: проблем с мощтността

на бензин или на газ я караш

Коментар

газ
      "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

центровката няма връзка с пета скоруст смени газстанцията.

Коментар

Погледни филтъра на газовия клапан да не се е задръстил с графит и боклук. Аз моят го чистя от графит през 5-6 месеца, боклук няма, защото смених филтърчето на сондата, която е в газ. бутилка с по-финно от ориг. италианска сонда.

Коментар

Първоначално публикуван от kiro_vd Преглед на мнение
            Погледни филтъра на газовия клапан да не се е задръстил с графит и боклук. Аз моят го чистя от графит през 5-6 месеца, боклук няма, защото смених филтърчето на сондата, която е в газ. бутилка с по-финно от ориг. италианска сонда.
            В всички бутилки ли има филтър вътре на сондатаАз проблеми нямам по принцип с газовото-освен това че се пълни много бавноОт какво ли може да е

Коментар

Натегната пружинка на сачмата, която е в чашката за зареждане или ти е заял поплавъка в бутилката, който не позволява тя да се пълни повече от 80%- заводски. Тук превозвачите, който карат пътници до Европа масово изхвърлят поплавъка, за да пълнят бутилките на 100%, но това е нож с две остриета. Не всички сонди имат филтърчета на тръбичката за засмукване на газ. Ако за сондата ти има ремонтен комплект, отваряй я смело - вътре има два винтови клапана с гумички и поплавъка с тръбичката. Изчисти я и смени гумичките и вярвам, че няма да имаш повече проблеми. Гумените пръстенчета за чашката за зареждане и сондата са 4-5лв(всички) за по- разпространените марки- ловато, ланди ренцо, бедини и т.н..Ако тръбичката на сондата няма филтърче ти препоръчвам. да сложиш.

Коментар

Първоначално публикуван от kiro_vd Преглед на мнение
                Натегната пружинка на сачмата, която е в чашката за зареждане или ти е заял поплавъка в бутилката, който не позволява тя да се пълни повече от 80%- заводски. Тук превозвачите, който карат пътници до Европа масово изхвърлят поплавъка, за да пълнят бутилките на 100%, но това е нож с две остриета. Не всички сонди имат филтърчета на тръбичката за засмукване на газ. Ако за сондата ти има ремонтен комплект, отваряй я смело - вътре има два винтови клапана с гумички и поплавъка с тръбичката. Изчисти я и смени гумичките и вярвам, че няма да имаш повече проблеми. Гумените пръстенчета за чашката за зареждане и сондата са 4-5лв(всички) за по- разпространените марки- ловато, ланди ренцо, бедини и т.н..Ако тръбичката на сондата няма филтърче ти препоръчвам. да сложиш.
                Благодаря ти за съветитеЩе го разглобявам газовото ама няма да е сега че е студено много.Пълни се бавно-ама не е болка голямаА и аз съм сложил бутилката вътре в купето между седалките и съм я завъртял както дойде-а то има някакви наклони които се спазват-абе важното е че върви и няма проблеми

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X