Колеги, дайте идей за пр. броня, защото след монтаж на лебедка 6000л. се оказа,че предната броня е станала доста "мека", поради изрязването й , малко от горе, малко от долу. Бронята трябва да бъде малко по-широка и и с по-къси краища. Във форума има само една на PEPPY, но искам нещо по- малко, а иначе неговата е супер,като модел и, ако не излезе нещо ще направя, като неговата .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ПРЕДНА БРОНЯ ЗА НИВА
Свий
X
-
До: ПРЕДНА БРОНЯ ЗА НИВА
Първоначално публикуван от kiro_vd Преглед на мнениеКолеги, дайте идей за пр. броня, защото след монтаж на лебедка 6000л. се оказа,че предната броня е станала доста "мека", поради изрязването й , малко от горе, малко от долу. Бронята трябва да бъде малко по-широка и и с по-къси краища. Във форума има само една на PEPPY, но искам нещо по- малко, а иначе неговата е супер,като модел и, ако не излезе нещо ще направя, като неговата .LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
Коментар
-
Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнениеНаправи си една броня от тръба
Коментар
-
Първоначално публикуван от kiro_vd Преглед на мнениеКолеги, дайте идей за пр. броня, защото след монтаж на лебедка 6000л. се оказа,че предната броня е станала доста "мека", поради изрязването й , малко от горе, малко от долу. Бронята трябва да бъде малко по-широка и и с по-къси краища. Във форума има само една на PEPPY, но искам нещо по- малко, а иначе неговата е супер,като модел и, ако не излезе нещо ще направя, като неговата .
Коментар
-
Яворе ти подбуди моя интерес към тоя монтаж в купето какви са му предимствата виждал съм из интернет доста машини с подобен монтажна лебетката в България знам че на Иван Маринов и на Пламен Йоцов машините са с подобен монтаж на лебетките обаче не е масова практика значи нещо все пак мо куца тук експертите да се изкажат и май темата трябва да се раздели че оспамих темата на колегата.ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
-
Яворе, много добре знам какво искам, а то е, като долната броня,но малко по-висока но от желязо, а именно от предната броня на долното паджеро-(малко е по-широка). Като разгледаш снимките ще се убедиш, че каквото съм си поставил за цел съм го изпълнил, а именно-- запазване ъгъла на атака и минимум тегло.А къде да сложа номера? Чакам вашият коментар за бронята--какви са и недостатъците и , ако има предимства. ПОЗДРАВИ
Коментар
-
Първоначално публикуван от kiro_vd Преглед на мнениезапазване ъгъла на атака
Коментар
-
Значи , ъгъла на атака си го влошил с булбара , монтирането пред радиатора не влошава входящия поток с повече от около 10% , което в случая не е проблемно !
Колкото до монтирането на лебедката в купето - Това се прави по ред причини : намаляване на ъгъла на атака , намаляване на теглото върху предния мост и оттам по-добър баланс преден-заден мост , по-бързо и удобно освобождаване на свободния ход .
Недостатъци също има : трудно закрепване (особенно на автомобили със самоносеща конструкция) , неправилно намотаване на въжето , херметичност на купето .
Та , помисли ...
Коментар
-
Митко, булбара е около 7-8см пред бронята, но съм съгласен напълно с теб. Целта ми беше лебедката да е затворена, за да бъде предпазена от удар и съответно повреда.Като монтирам бронята от паджерото се надявам цялата лебедка да е защитена., но и ще се стремя да я поставя на ориг. тръби без удължаване напред.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар