Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лада Нива 83г. - претапициране на табло

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лада Нива 83г. - претапициране на табло

Здрвейте колеги,

Преди около година закупих лада нива 83г, и след усилена реставрация стигнах до етапа с вътрешния интериор.
    За момента проблема е в таблото. горкото е в много лошо състояние както външно, така и от към основата, метала е останал тук там, и е необходимо претапициране поради факта, че нови такива не се намират.
    В готовност има и табло от Голф2, изрязано и паснато за монтаж, но поради факта, че се реставрира оригиналната визия на автомобила ми се ще да се придържам към оригиналното табло, а и е по красиво по мое мнение с кръглите уреди.
    Ще съм благодарен за контакти, мнения или като цяло решения по въпроса.

П.С. Ако някои предлага втора употреба такова, да сигнализира

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2015-04-06 16.16.02.jpg
Прегледи:1
Размер:109.0 КБ
ID:6085731Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2015-04-06 16.15.31.jpg
Размер:101.1 КБ
ID:6085733Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2015-04-06 16.15.47.jpg
Размер:99.3 КБ
ID:6085732

От: Лада Нива 83г. - претапициране на табло

Влез в Лада-форум-а и питай във фирмата, която доставя части за Нива.
    Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
    Из "Златния телец"

Коментар

Не ми се вярва да имат от стария образец табла.Един вариант, който го приложиха някои колеги е да облекат таблото с плат за тонколони.Преди това трябва да се запълнят и подравнят пукнатините и отгоре се лепи плата, той е доста разтеглив.Става доста приятно на вид.
      Иначе оригиналната технология каква е и дали някой някъде я предлага като услуга, никой досега не ми е споделил.А то друг вариант за възстановяване в оригинален вид, няма-само остъргване до основа и нанасяне на това покритие наново.

Коментар

Колега,обади ми се за табло ако искаш.0898653110

Коментар

Първоначално публикуван от Frysco Преглед на мнение
          Не ми се вярва да имат от стария образец табла.Един вариант, който го приложиха някои колеги е да облекат таблото с плат за тонколони.Преди това трябва да се запълнят и подравнят пукнатините и отгоре се лепи плата, той е доста разтеглив.Става доста приятно на вид.
          Иначе оригиналната технология каква е и дали някой някъде я предлага като услуга, никой досега не ми е споделил.А то друг вариант за възстановяване в оригинален вид, няма-само остъргване до основа и нанасяне на това покритие наново.
          Както споменах колега... основа няма за съжаление, има бледо подобие на кафяв цвят там където е трябвало да има метал.
          Както и да е, оставам в очакване да изпадне от някъде едно табълце..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X