Здравейте колеги, купихме две ниви с братми и понеже сме мереклии се опитваме да съживим едната като ползваме части от другата. Приоритет ползва бялата защото е по-здраво купе но макар, че и то е по -изгнило тук таме но тава е тръпката да поразмъдаш мозъка като бачкаш с телоподавката защтото сме на фаза кърпене.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Съживяване на нива
Свий
X
-
До: Съживяване на нива
Благодяряви колеги, но нема при мен отказване няма. Поради простата причина че и братото бачка заедно с мен и сме чудесен тим. Ето снимки на свършеното до момента и оставащото по нея, но главния враг на нашия труд е липсата на свободно време. При купени материяли.Последно редактирано от Дон Нуцо; 11-11-07, 13:10.
Коментар
-
На първата снимка е коша за акумулатора, колеги ако имате начин семете стандартните акумулатори със сухи защото обикновения акумулатор при движение част от електролита( смес от киселина и дистилирана вода) се разлива в този кош и бързо скапва ламаринения под от там отива направо на гредата ако разгледате снимките внимателно ще дидите поразията от акумулаторния електролит. Снмика 1 и 5,6 На снимка 5 е гредата под акумулатора направо се беше стопила, ламарината е делеба като вестник, а на снимка 6 е пода на коша на акумулатора на подкалника.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Дон Нуцо Преглед на мнениеНа първата снимка е коша за акумулатора, колеги ако имате начин семете стандартните акумулатори със сухи защото обикновения акумулатор при движение част от електролита( смес от киселина и дистилирана вода) се разлива в този кош и бързо скапва ламаринения под от там отива направо на гредата ако разгледате снимките внимателно ще дидите поразията от акумулаторния електролит. Снмика 1 и 5,6 На снимка 5 е гредата под акумулатора направо се беше стопила, ламарината е делеба като вестник, а на снимка 6 е пода на коша на акумулатора на подкалника.
че то има лесно бе човек отстрани акумулаторите имат 2 дупчици едната се запушва , а другата се отвежда с една шлаувка надолу към земята и няма проблем.
инак като гледам работата върви лека полека по възстановяването.
Коментар
-
Първоначално публикуван от bokostz Преглед на мнение
че то има лесно бе човек отстрани акумулаторите имат 2 дупчици едната се запушва , а другата се отвежда с една шлаувка надолу към земята и няма проблем.
Коментар
-
Особенно голям участък гнила и рабита ламарина имаше около мяското на десния тампон на раздатката който се захваща за пода. Подменихме я с ламарина размер 1,4 и я оганах са гумения чук и тръби различено фи.На една от снимките се вижда парче тръба по която огъвах ламарината. Дал съм и поръчка на един стругар да ми избачка обратен чук, надявам се вав вторник да е готов, ако някой се интересува мога да го снимам за нагледно някой ако се интересува от този вид чук и неговото приложение. Утре ще кача още снимки за изкърпеното.Последно редактирано от Дон Нуцо; 08-12-07, 20:28.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар