Обява

Свий
Няма добавени обяви.

нужни ли са фланци

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• нужни ли са фланци

здравейте колеги чудя се за да се сложат джанти от витара нужно ли е да се слагат фланци или някакви други неща благодаря предварително

От: нужни ли са фланци

Пасват си перфектно,не са необходими фланци и други щуротии.
    Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

много благодаря колега

Коментар

Освен от Витара стават още от Самурай ; Дайхцу Фероза/Роки ; УАЗ и всичко останало което е с разстояние на отворите 5х139.7 .
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Аз карам с алуминиеви Витарови 15'' джанти и не беше неохдимо нищо. Но ми се струва, че зависи от модела джанта. Някои могат и да опират в спирачните апарати. Ако се наложи да се слагат фланци, ще трябва да се сменят и болтовете с по-дълги. Масрафът болтове + фланци идва скъпичък. Освен това централния отвор на Витаровата джанта е по-голям от главината на Ладата. При този случай джантата лежи само на болтовете. С тях се и центрира. Ако леглата са износени, може да не се притегне джантата към главината правилно и това ще предизвика огромен дисбаланс и тресене. Моят съвет е най-добре да пробваш избраните джанти и тогава да ги платиш.
          П.С. Търси си алуминиеви - по-красиви са, по-леки са - това се отраява на вървенето и окачването, а разликата в цените 2ра употреба не е голяма.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X