Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Здравейте (От няколко дена съм собственик на Лада 4х4)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Здравеите

и да попитам още нещо:

могат ли ит някъде да се намерят (изработят) читави постелки за предните седалки защото сегашнот положение е малко направи си сам.

Коментар

И при мен е така! Но това не ми пречи а най много ме дразни само малко да отвора прозореца (и двата) и все на главата ми духа! Някой знае ли от къде мога да си купя Вятърозаборници тук в България или там както им е името

Ето за стелките ак имаш кредитна карта вземай и слагай - http://cgi.ebay.com/GUMMIFUssMATTEN-...QQcmdZViewItem
      Последно редактирано от Morskia; 12-11-07, 19:23.

Коментар

Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
        И при мен е така! Но това не ми пречи а най много ме дразни само малко да отвора прозореца (и двата) и все на главата ми духа! Някой знае ли от къде мога да си купя Вятърозаборници тук в България или там както им е името
        Във Варна има фирма, която прави тунинг аксесоари от пласмаса, плексиглас и смола. Виждал съм Нива със антикрило, "козирка" над предното стъкло и вятърозаборници на вратите от там.
        Последно редактирано от TRAPERA; 12-11-07, 20:58.

Коментар

Първоначално публикуван от kiro_vd Преглед на мнение
          Във Варна има фирма, която прави тунинг аксесоари от пласмаса, плексиглас и смола. Виждал съм Нива със антикрило, "козирка" над предното стъкло и вятърозаборници на вратите от там.
          Стига бе
          Нива с антикрило, е.ати перверзията .....
          No Pain No Gain...
          Прости хора и силен вятър спиране нямат.....Не понасям бившия кмет!!!
          RR P38
          КТМ 530 ЕXС

Коментар

Супер - моля те дай един телефон или адрес!?

Коментар

Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
              Супер - моля те дай един телефон или адрес!?
              В Галата са тези дето правят от плексиглас,смола и не знам от какво си още и изливат по поръчка разни джаджи-но не ги препоръчвам на никойПърво работят некачественно и второ е много скъпоАз съм си купувал преди години от тях тези работи (вятърозаборници ли как им казват) и се напукаха след две седмици
              Просто са негодници(както и повечето майстори в сервизите в Варна)и съм им го казал в очите

Коментар

Данчо - виж намерих някакви Германски - http://cgi.ebay.com/WIND-DEFLECTORS-...QQcmdZViewItem
                Старата Нива предполагам има същата врата като новите?Утре ще дойда да видя твойта врата и ако става да си ги поръчам!

Коментар

Вратите на Нивите са еднакви.Трябва да станат независимо за коя Нива са.
                  Това на линк-а който си дал не е за Нива-огледай го хубаво ако е това от снимката

Коментар

Първоначално публикуван от amitko Преглед на мнение
                    Благодаря на всички...
                    1. Как се уплътнява капачката на казанчето с вода за задното стъкло, защото имам чувството, че като друса от там излиза по малко вода.
                    Като не го препълваш. Ако водата е под нивото на наливната тръба, разливане не се наблюдава.

Ако го уплътниш, ще се образува вакуум и ще трябва да се грижиш и за отдушник.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X