Днес си направих туристически преход от с. Железница до заслон Синята Стрела. По пътя се натъкнах на следното - в едно дере на 30 м. под пътя е изоставена Лада Нива. Колата е без регистрационни табели. Липсват гумите и акумулатора. Иначе изглежда комплектна. на двете странични стъкла има лепенки на форума с надпис niva_man. Доколкото разбрах от други туристи миналата събота и неделя не е била там. Предполагам, че може да е открадната и зарязана там и за това пускам темата ако някой си я познае. 

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Странна находка

Свий

X
- 

От: Странна находка

Ясен над теб е писал, че има тема по въпроса, ето я Нужда от помощ - с.Железница , СофияПървоначално публикуван от Jr. Преглед на мнениеЕто и снимка.LZ1PER
 Коментар
- 

Това е бившата ми НИВА!
 Снощи ми звъняха от 8-мо РПУ-София и местни полицаи идваха до вкъщи.
 Добре,че успях да намеря бързо договора за Покупко-продажба и да помогна с каквото мога,защото определено момчетата явно срещаха трудности с намирането на новия собственик или незная....!
 П.П.Сега прочетох и другата тема!Последно редактирано от Янко Желязков; 03-11-14, 07:49.
 Коментар
- 

Не ми се рови, че още съм сънен, обаче нямаше ли преди година-две няколко подобни теми? От сорта на "Отидох с джипа на Витоша, слезнАхме да се поразходим, а на връщане - яко липси"? Или бъркам?О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
 Коментар
- 

В този район не е безопасно да си оставяш колата ...Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнениеНе ми се рови, че още съм сънен, обаче нямаше ли преди година-две няколко подобни теми? От сорта на "Отидох с джипа на Витоша, слезнАхме да се поразходим, а на връщане - яко липси"? Или бъркам?Ние не сме неутрални!
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар