Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Този щит за подкалника къде да го намеря???
Свий
X
-
От: Този щит за подкалника къде да го намеря???
Този щит е по-добре да го няма. Между него и калника има гумен уплътнител, който не върши работа и винаги пространството зад въпросния щит е пълно с кал и пясък и съответно калника почва да корозира именно от там. Когато въпросното НЕЩО липсва калта от там се измива лесно, калника по-бързо изсъхва и по-трудно корозира.На сърбела майката му е чесането.
Борислав Борисов Русе О885 О37815
-
Както ви разбирам колеги, тези кори да не ги и търся. Те за това може би ги няма и по магазините?
А това че ги няма ще ми пречи ли да поставя от пластмасовите кори за подкалника които съм решил да поставя?
Някой поставял ли е ? (да се консултирам)
Коментар
-
Първоначално публикуван от emilgd Преглед на мнение(да се консултирам)
Измиваш хубаво, подсушаваш, антикор, та чак тогава пластмасовите кори.
И догодина- пак ръжда...
... Нива е все пакНа сърбела майката му е чесането.
Борислав Борисов Русе О885 О37815
Коментар
-
Адаш, зависи от характера на Нивата, нашата е с пласмаси и до сега няма проблемиНо ако е Нива, предвидена за българския пазар ще е грохнала вече... Иначе се слагат елементарно, както каза по-горе, адаша
За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Ако искаш да я караш по дълго време и без проблеми както казват и колегите слагай пластмасови подкалници . Преди тях хубаво почистване с пароструйка и обработка с препарат от типа на Боди . Аз така направих и вече пета година проблеми нямам .Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Точно така, и моят опит с подкалниците потвърждава написаното от колегите. Купих ладата нова през ноември 2006 и веднага намазах калниците с Боди, след това монтираха и подкалници. През 2010 се наложи да сваля предният ляв подкалник - под него нямаше никаква ръжда. Идеята за силикон на крепежните винтове е много добра, а аз освен това попълних със силикон и страничния луфт, който се образува между ръба на калника и на подкалника...така че там не попада влага. Нивата ми стои навън целогодишно. След щателна обработка нямам проблеми с корозията!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар