Обява

Свий
Няма добавени обяви.

още една нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• още една нива

От вчера съм собственик на нива 1.7 2000година с задрало бутало на втори цилиндър и от понеделник почвам ремонт на мотора някой знае ли има ли български (разградски )бутала за 1.7 двигател. И новата и старата ми нива са с оригиналните джанти 16 цола има ли смисъл да търся 15 цолови от витара?
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

До: още една нива

Няма смисъл!!!

Коментар

Какъв е смисъла от 15 цолови джанти?
      Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Има Разградски бутала+сегменти+бутални болтове за около 120-130 лв. Можеш да си ги поръчаш чрез куриер с наложен платеж. Качеството им е доказано. Аз сложих ремонтни 1.6 -- 79,9мм , вече минах около 35 000 км и нямам проблеми.

Коментар

Идеята ми е че джантите от витара излизат по навън и поне на теория трябва да е по стабилна не ми е попадала нива с такива джанти и нямам впечатления как се държи с тях най вече извън пътя. За зимата трябва да и купувам гуми за сега мисля да са малатеста кобра но и от тях нямам преки впечатления старата ми нива я карам с оригинални руски но нея си я ползвам основно за лов .

Коментар

Първоначално публикуван от kiro_vd Преглед на мнение
            Има Разградски бутала+сегменти+бутални болтове за около 120-130 лв. Можеш да си ги поръчаш чрез куриер с наложен платеж. Качеството им е доказано. Аз сложих ремонтни 1.6 -- 79,9мм , вече минах около 35 000 км и нямам проблеми.
            Колега,би ли ми дал някакви координати(сайт,телефон)на завода или каквото е там в РазградМисля че и на мен ще са ми необходими бутала,сегменти,лагери и разни други работи за Нивата

Коментар

Какви са цените на лада нива модел ПРЕДИ 1983?
              Дойде ми тази луда идея да докарам нива в калифорниа, но трябва да е като антик което значи че трябва да е над 25 годишна.
              Това ще бъде дълъг проджект, но мисля че мога да я докарам за под $3000 разходи по транспорт.
              Компаниятя която ги кара е със седалище в сан диего и скоро ще им звънна за подробности.
              Проблема е да се намери стара нива в добро състояние.
              Идеятя ми е ( и не знам дали е възможно ) да сложа малък 6 цилиндров двигател и автоматична скоростна кутия.
              Мислите ли че това е лудост или е възможно да се реализира тази идея?
              Отворен съм за всякакви идеи, положителни или не каквито и да са.
              CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
              http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
              http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                Идеята ми е че джантите от витара излизат по навън и поне на теория трябва да е по стабилна не ми е попадала нива с такива джанти и нямам впечатления как се държи с тях най вече извън пътя. За зимата трябва да и купувам гуми за сега мисля да са малатеста кобра но и от тях нямам преки впечатления старата ми нива я карам с оригинални руски но нея си я ползвам основно за лов .
                Виждал съм Нива с джанти от Дайхацу Фероза. Излизат по-навън, но на мен не ми хересва. Предполагам, че ще стане по-стабилна.
                Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Първоначално публикуван от sharrko Преглед на мнение
                  Дойде ми тази луда идея да докарам нива в калифорниа, но трябва да е като антик което значи че трябва да е над 25 годишна.
                  Това ще бъде дълъг проджект, но мисля че мога да я докарам за под $3000 разходи по транспорт.
                  Компаниятя която ги кара е със седалище в сан диего и скоро ще им звънна за подробности.
                  Идеятя ми е ( и не знам дали е възможно ) да сложа малък 6 цилиндров двигател и автоматична скоростна кутия.
                  Едва ли ще намериш някой да ти продаде Нива на тези години.Ако има някъде такава Нива-то едва ли се продаваЗа да я държи собственикът и толкова време-явно има за какво
                  П.П. Моята Нива в момента изглежда като антика-но не се продава.

Коментар

Из форумите намерих имформация че нещо като заводски магазин на завод Дружба Разград имало на сточна гара ама къде точно никой не казва.

Коментар

Първоначално публикуван от sharrko Преглед на мнение
                      Без да съм много сигурен си мисля, че конструкцията на нивата няма да издържи на много по-голямо натоварване от това за което е предназначена, имам впредвид само-носещата конструкция, мисля, че е слабичка и крехка да понесе голям мотор, също така трансмисията не е ясно как ще го понесе, има хора които са много запознати и могат да кажат дали ще стане и как.
                      LZ1PER

Коментар

За Лада Нива, не знам, ама ако закараш някой ГАЗ -69, в щатите, определено ще е интересно.Все още се намират запазени . По форумите гледам, че англичаните си ги зимат от германия(има останали от ГДР-то}.

Коментар

http://www.drouzhba.bg/

Завод Дружба гр.Разград. Страницата се отваря, но имам проблем с шрифта на БГ, затова ползвах на английски. Поръчвал съм сегменти за старата жигула и бяха супер. Новия собственик я кара вече 2 години без проблем.
                          Миналата седмица реших да си поръчам за Кавазаките, не ме огря с размера. Просто не произвеждат ф66 и сега съм на етап 120лв от Сузуку.
                          Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

Първоначално публикуван от paunoff Преглед на мнение
                            http://www.drouzhba.bg/

Завод Дружба гр.Разград. Страницата се отваря, но имам проблем с шрифта на БГ, затова ползвах на английски. Поръчвал съм сегменти за старата жигула и бяха супер. Новия собственик я кара вече 2 години без проблем.
                            Миналата седмица реших да си поръчам за Кавазаките, не ме огря с размера. Просто не произвеждат ф66 и сега съм на етап 120лв от Сузуку.
                            Благодаря за линк-а колега

Коментар

трапер купи си бутална група.последно беше 85лв.разградски оранжево кашонче.има ги навсякъде

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X