От вчера съм собственик на нива 1.7 2000година с задрало бутало на втори цилиндър и от понеделник почвам ремонт на мотора някой знае ли има ли български (разградски )бутала за 1.7 двигател. И новата и старата ми нива са с оригиналните джанти 16 цола има ли смисъл да търся 15 цолови от витара?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
още една нива
Свий
X
-
До: още една нива
Има Разградски бутала+сегменти+бутални болтове за около 120-130 лв. Можеш да си ги поръчаш чрез куриер с наложен платеж. Качеството им е доказано. Аз сложих ремонтни 1.6 -- 79,9мм , вече минах около 35 000 км и нямам проблеми.
Коментар
-
Идеята ми е че джантите от витара излизат по навън и поне на теория трябва да е по стабилна не ми е попадала нива с такива джанти и нямам впечатления как се държи с тях най вече извън пътя. За зимата трябва да и купувам гуми за сега мисля да са малатеста кобра но и от тях нямам преки впечатления старата ми нива я карам с оригинални руски но нея си я ползвам основно за лов .Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Първоначално публикуван от kiro_vd Преглед на мнениеИма Разградски бутала+сегменти+бутални болтове за около 120-130 лв. Можеш да си ги поръчаш чрез куриер с наложен платеж. Качеството им е доказано. Аз сложих ремонтни 1.6 -- 79,9мм , вече минах около 35 000 км и нямам проблеми.Мисля че и на мен ще са ми необходими бутала,сегменти,лагери и разни други работи за Нивата
Коментар
-
Какви са цените на лада нива модел ПРЕДИ 1983?
Дойде ми тази луда идея да докарам нива в калифорниа, но трябва да е като антик което значи че трябва да е над 25 годишна.
Това ще бъде дълъг проджект, но мисля че мога да я докарам за под $3000 разходи по транспорт.
Компаниятя която ги кара е със седалище в сан диего и скоро ще им звънна за подробности.
Проблема е да се намери стара нива в добро състояние.
Идеятя ми е ( и не знам дали е възможно ) да сложа малък 6 цилиндров двигател и автоматична скоростна кутия.
Мислите ли че това е лудост или е възможно да се реализира тази идея?
Отворен съм за всякакви идеи, положителни или не каквито и да са.CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html
Коментар
-
Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеИдеята ми е че джантите от витара излизат по навън и поне на теория трябва да е по стабилна не ми е попадала нива с такива джанти и нямам впечатления как се държи с тях най вече извън пътя. За зимата трябва да и купувам гуми за сега мисля да са малатеста кобра но и от тях нямам преки впечатления старата ми нива я карам с оригинални руски но нея си я ползвам основно за лов .Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sharrko Преглед на мнениеКакви са цените на лада нива модел ПРЕДИ 1983?
Дойде ми тази луда идея да докарам нива в калифорниа, но трябва да е като антик което значи че трябва да е над 25 годишна.
Това ще бъде дълъг проджект, но мисля че мога да я докарам за под $3000 разходи по транспорт.
Компаниятя която ги кара е със седалище в сан диего и скоро ще им звънна за подробности.
Идеятя ми е ( и не знам дали е възможно ) да сложа малък 6 цилиндров двигател и автоматична скоростна кутия.
Отворен съм за всякакви идеи, положителни или не каквито и да са.За да я държи собственикът и толкова време-явно има за какво
П.П. Моята Нива в момента изглежда като антика-но не се продава.
Коментар
-
Първоначално публикуван от sharrko Преглед на мнениеКакви са цените на лада нива модел ПРЕДИ 1983?
Отворен съм за всякакви идеи, положителни или не каквито и да са.LZ1PER
Коментар
-
http://www.drouzhba.bg/
Завод Дружба гр.Разград. Страницата се отваря, но имам проблем с шрифта на БГ, затова ползвах на английски. Поръчвал съм сегменти за старата жигула и бяха супер. Новия собственик я кара вече 2 години без проблем.
Миналата седмица реших да си поръчам за Кавазаките, не ме огря с размера. Просто не произвеждат ф66и сега съм на етап 120лв от Сузуку.
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.
Коментар
-
Първоначално публикуван от paunoff Преглед на мнениеhttp://www.drouzhba.bg/
Завод Дружба гр.Разград. Страницата се отваря, но имам проблем с шрифта на БГ, затова ползвах на английски. Поръчвал съм сегменти за старата жигула и бяха супер. Новия собственик я кара вече 2 години без проблем.
Миналата седмица реших да си поръчам за Кавазаките, не ме огря с размера. Просто не произвеждат ф66и сега съм на етап 120лв от Сузуку.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар