Колеги много търсих из търсачката но нищо актуално не намерих,имам нужда от помощ.Имам 5-6 различни проблема с Нивата,ходя само по некадърни майстори и давам пари като луд а ефект минимален,вече се отчайвам.Препоръчайте някой майстор от София или региона,даже съм готов и по далече да пътувам само да знае какво прави.Моля Ви колеги помогнете!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Майстор за Лада Нива
Свий
X
-
От: Майстор за Лада Нива
Здравей колега мисля,че чичо ми би помогнал цял живот с руски автомобили се занимава.Има стаж в Сервиз Тракия около 13години и да ден днешен си ремонтира предимно руски коли.Проблема е,че е в Пловдив.Би ли пояснил за какви проблеми става дума,може да направя консултация с него или ние да помогнем.
-
Първоначално публикуван от monolith Преглед на мнениеЗдравей колега мисля,че чичо ми би помогнал цял живот с руски автомобили се занимава.Има стаж в Сервиз Тракия около 13години и да ден днешен си ремонтира предимно руски коли.Проблема е,че е в Пловдив.Би ли пояснил за какви проблеми става дума,може да направя консултация с него или ние да помогнем.
Коментар
-
Здравейте колеги,
Да не отварям нова тема, някой може ли да ми каже добър майстор за Нивата във Варна.
Моята е нова,4 годишна 1.7i, няма 15хил.км, но доста време стои докато ме няма.Бих искал да я погледне някой който повече разбира.Нямам забележки, и оплаквания- държи се като нормален руски автомобил, но за всеки случай и за мое успокоение.
Благодаря
Поздрави
Коментар
-
И аз търся за София, 1.7 '99 г от Италия и понеже съм нов и не знам кое е нормално и кое не е за Нивата,
някой колега ако желае да я подкара и да се заеме с нея, ще съм благодарен.След сменена ходова част, карета, нов LUK , дискове, накладки и феродо, тресе и тресе повече от нормално.Много е обичлива тая кола, ама пуста турболенция ще ме съсипе.Чакам някой който разбира от Ниви да ми пише, ще му се отблагодаря подобаващо!
Коментар
-
Първоначално публикуван от hurbo Преглед на мнениеИ... тресе и тресе повече от нормално...ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
Тресеше при ускорение на 1ва и 2ра,на 3 та вече затихваше, но пак имаше шум,тресенето идваше отдолу откъм раздатката.Оказа се междинния вал, струва около 120 лв в НАР, мислех вече че раздатката е отишла, след смяната на вала и карето, колата стана друга.Вече почти се бях отказал, но сега ми много кеф, че не тресе, абе нова кола все едно карам,така че който има подобен вид тресене , да погледне междинния вал, при мен това се оказа решаващо!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар