Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Водна помпа Delphi

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Водна помпа Delphi

Ето как изглежда водна помпа на Delphi сравнена с руска такава

може да се намери в един магазин на ул. “Козлодуй” № 6, София ако някои се интересува
    към 60лв и е цената

До: Водна помпа Delphi

Мда-а-а. Делфи си е Делфи. Преди време, на жигулата смених почти всичко по предницата с части на Делфи. От тогава забравих за шарнири, втулки и т.н. Управлението коренно се промени - все едно й бях сложил сервоуправление на Жужата

Коментар

Една работила, и една нова помпа. И кво?
      Фенокс е белоруски завод.

Коментар

ами има известна разлика в турбината и качеството на изработка като цяло

Коментар

Има. Новата е калпава. За домашно кажи защо и с какво.
          Не знам какво за тебе е качество, за мене кавитационната повърхност е брак.
          Как па го определяте това качество дистанционно бе, ашколсун.

Коментар

ами ако имаш предвид че турбинката е с по малак диаметър... на снимките наистина изглежда така обаче всъщност не е и като си влезе в корпуса разтоянието между турбинката и него е няколко милиметра
            а иначе за качеството като ги хванеш двете в ръка и ги поогледаш от тук отам има какво да се види не са еднакви но ми е трудно да го обясна

Коментар

Не, имам предвид че това е откровенно занаятчийско производство.
              Евтина необработена отливка, омазана с цинк. С това тая помпа свършва. Понеже грапавата и повърхност при типичните скорости на въртене предизвиква кавитация. От която тоя цинк се разрушава и отлепва. С последствията.
              А лъскавата опаковка, дъвката бонус и "усещането за качественост" ме вълнуват точно колкото цената на мандарините в Батуми.
              За да са квото трябва, тия неща трябва да се продават в мазни хартийки. Хич да не е, тия които са ги произвели значи знаят какво е транспортна и складова консервация. Значи знаят и други неща. Освен да поръчат шарена кутийка, а в нея да сложат заготовка за помпа.
              Машиностроенето е измислено отдавна. Та вместо фасони, трябваше да я сложат на фрезата и да я лъснат. Обаче за тая работа трабва машинен парк, работници с нужната квалификация, и значи струва пари. Шарените кутийки са стотинки.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                Фенокс е белоруски завод.
                И като такъв не купувайте нищо от този боклук. Спорачните цилиндри на УАЗ-а ми бяха такива и течеха като лейка. Поредното руско лайно.
                http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

аз маи все по малко срещам не менте стоки
                  за помпата предпочитам да си ремонтирам оригиналната с която е излязла от завода колицата ми ,май към 91 г някъде
                  "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
                    И като такъв не купувайте нищо от този боклук. Спорачните цилиндри на УАЗ-а ми бяха такива и течеха като лейка. Поредното руско лайно.
                    Аз от две години карам с такива проблеми нямам за сега. Менте има във всичко вече
                    Обаче за водната помпа Фенокс пишеше че издържала около 20000км.... лошо...
                    Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
                      Аз от две години карам с такива проблеми нямам за сега. Менте има във всичко вече
                      Обаче за водната помпа Фенокс пишеше че издържала около 20000км.... лошо...
                      Точно толкова и така се разтича и разтропва,че нямам думи.

Мойта я сменях миналата зима и миналата седмица замина напълно.Километража незнам какъв и е ама може и да няма даже и 20000
                      Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X