Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на масло / двигател /

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Смяна на масло / двигател /

Здравейте !

Става дума за ВАЗ 21214 , 1.7i пълен инжекцион. Предстои смяна на маслото в двигателя. Ясно е че е 10W40 no .. До сега винаги смяната е ставала извън СОфия, но сега ще се наложи това да се промени. Споделете от коя марка масло сте доволни и съответно от къде може да се закупи. Също така и маслен филтър - разбира се. Ако ме ориентирате пък евентуално към сервиз където ще извършат и манипулацията качествено и няма да ми свалят кожицата от гърба също ще се радвам. До сега сам съм я вършил тая работа, но в София нямам условия и дори да си купя сам маслото ще ми е сложно със смяната и така. Благодаря предварително. !

Поздрави !

Едит: Явно много объркано съм се изразил. Търся решение на проблема в София. В момента колата се намира в София :_)
    Последно редактирано от Петър Пенчев (tyto_); 14-06-13, 18:20.
    Лада Нива 21214 1,7i a.k.a. Магаренцето :)

От: Смяна на масло / двигател /

Аз работих няколко месеца в НАР, тоест Сервиза на ЛАДА, ако не ти е проблем Хасково, ела ще ти го сменя... Точно не знам какво беше, тука имам една тубичка останала от една лада... До колкото разбирам в момента си извън София?

Коментар

Май много неясно се изразих. Точно, че съм в София и тук търся вариант. Иначе извън София когато съм / Габрово / нямам проблем, защото има къде и как сам да я свърша тая работа
      Благодаря за предложението

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Пенчев (tyto_) Преглед на мнение
        Май много неясно се изразих. Точно, че съм в София и тук търся вариант. Иначе извън София когато съм / Габрово / нямам проблем, защото има къде и как сам да я свърша тая работа
        Благодаря за предложението
        От 4 месеца съм с Репсол на ОФА 2.4 ,мотора е като часовник ,доволен съм !Лики Моли го хвалят доста има си фабрична добавка в него ,че аз сложих американска профилактична ,но не помня марката,а иначе откъдето и да си купиш маслото,можеш да си го смениш във всеки сервиз,обикновенна смяна на масло е все пак!
        Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

По принцип работя с Fuchs и личните ми автомобили са с това масло.От лични наблюдения е добро масло.

Коментар

Абее марка/всичко е от един казан/ - бухай каквото и да е 10W 40 след 5000-7000 км - късай и хвърляй и пак така...

Коментар

Имам приятел, работи в Дженеръс ауто - представители на ОПЕЛ и ШЕВРОЛЕТ. В техния сервиз смяната на маслото - работа+масло+филтър беше под 50лв. !!! Маслото, което слагат е опелско, полусинтетика. Няма такава цена!!! Провери как стоят нещата, мисля че това е, което търсиш.
              Досега сам съм си сменял маслото и филтъра, вече ще го сменям в сервиза на Дженеръс ауто.

Ето и инфо от тях:

http://opel.gauto.bg/bg_promotions/b...-7dff8908142f/
              Последно редактирано от ladamosc; 22-06-13, 14:17.

Коментар

+1 за морския
                само бараки

Коментар

Благодаря на всички за мненията и предложенията!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X