Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Паркетник, Кайен, Волво? Не! Концепт кар на Лада
Свий
X
-
От: Паркетник, Кайен, Волво? Не! Концепт кар на Лада
Ама техните журналисти са оптимистиПървоначално публикуван от //Радо// Преглед на мнение...но когато започнат производството с такъв дизайн руснаците, от останалите марки вече ще има летящи коли.

Так что не исключено, что лет через пять по нашим дорогам будут бегать очень похожие на XRAY автомобили.
Коментар
-
А-а-а, за да се спази хронологията, първо очаквам Нива-Рысь (вече 4 години), пък после тая X-ray, ако не е невидима, разбира се ...ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
Първоначално публикуван от //Радо// Преглед на мнениеИмето не е случайно - всички материали ще са от Чернобил.
Почвам от сега да мисля каква ли ще е Чернобилската ръжда ...
Калин 0886 117877, Mercedes ML 270 cdi,Mercedes E250 CDI
Коментар
-
Същата като досегашната. Както винаги ще ни я предоставят още в магазина.Първоначално публикуван от kabak Преглед на мнение
Почвам от сега да мисля каква ли ще е Чернобилската ръжда ...
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Таман ще свети цялата без да палиш фароветеПървоначално публикуван от //Радо// Преглед на мнениеИмето не е случайно - всички материали ще са от Чернобил.
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Е, дайде малко шанс на руснаците, де. Нали казват, че човек е голям колкото са големи мечтите му! Аз си признавам, че дизайна са го докарали доооста атрактивен. За това дали ще е понеделнишка....всеки си има мнение! Обаче, ако братята руснаци произведат такава Лада Нива - отиде носталгията по социализма.
Коментар
-
Те от липса на мечти някой хора в автомобилната им индустрия никога не са страдали. Че и разни образци никога не стигали до производство има. Ама с голи мечти не става.Първоначално публикуван от ladamosc Преглед на мнениеЕ, дайде малко шанс на руснаците, де. Нали казват, че човек е голям колкото са големи мечтите му! Аз си признавам, че дизайна са го докарали доооста атрактивен. За това дали ще е понеделнишка....всеки си има мнение! Обаче, ако братята руснаци произведат такава Лада Нива - отиде носталгията по социализма.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Тоя рендер е стар, доста по стар от Х-Рей... а показаното по горе, е не просто рендер, а ми си има и реални прототипи и се тества.Сега пускат в продажба това:
Явява се фейслифт на Лада Калина, дизайна е дело на онзи дето го наеха, не му помня името, голяма работа бил.Отвътре също са се постарали, да се оттърват от спартанския дялан дизайн, вкарали са шарени уреди, аудиосистема с много копчетии и голям цветен дисплей, като опция щяла да има и ГЛОНАСС (цитирам:твърдо ГЛОНАСС-никакъв GPS), лансират упорито и автоматичната кутия на ZF(класическа хидравлична автоматична кутия, без електроники), двигател развитие на приора, който е развитие на 110, който е разитие на самара, и други работи-възглавници, одеала, АБС-и и т.н.Направо казано, целят се с нея в пазара в Москва и Ленинград, където хората се интересуват от екстри и съвременен дизайн.Евтиния сегмент е вече превзет от Лада Граната (или Кранта-по избор).
И колкото и всички да си мислеха че това и остава едно добро пожелание, все пак влиза в производство една година след идеята.След това се готвят да пуснат и Х-Рей, но добрата стара Нива не и се знае още съдбата, търсена си е.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар