Обява

Свий
Няма добавени обяви.

offroad гуми за лада нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• offroad гуми за лада нива

Здравейте! В момента карам нивата с руски,чисто нови,но не ми харесва как върви с тях,преди бях с турски но пак има какво да се желае. Искам да ги сменям и се чудя какви да сложа,какво ще кажете за малатеста кайман,добри ли ще са,гледам че имат хубав грайфер или да ми препоръчате някакви други.Ще ги карам на сняг,лед,кал,основно само оффроад

От: offroad гуми за лада нива

Първоначално публикуван от peshety Преглед на мнение
    Здравейте! В момента карам нивата с руски,чисто нови,но не ми харесва как върви с тях,преди бях с турски но пак има какво да се желае. Искам да ги сменям и се чудя какви да сложа,какво ще кажете за малатеста кайман,добри ли ще са,гледам че имат хубав грайфер или да ми препоръчате някакви други.Ще ги карам на сняг,лед,кал,основно само оффроад
    За каймани, можеш да питаш колегата "kiro_vd", той по спомен, караше с такива..... Слагат и Малатеса Кобра, но 15ски и джанти от сузуки
    Това са кални гуми, за сняг и лед, не очаквай много, от тях........ За сняг и лед Медведи.... Има цяла тема, поразгледай, там колегите са коментирали размерите и коя гума как се държи "Гуми за Лада Нива"
    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
    Honda Dominator 650
    088ЧЧ93979-->Борис
    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Благодаря за отговора! А на сняг дали тези каймани ще са по добри от руските гуми

Коментар

Благодаря за отговора! А на сняг дали тези каймани ще са по добри от руските гуми
        Ако под руски гуми, визираш Вли-5, знам ли.... Би трябвало да са по-добре, не съм карал с двата типа гуми, карам си с Вли-5, сега за сега.......
        За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
        Honda Dominator 650
        088ЧЧ93979-->Борис
        0878956Ч38-->Борис

Коментар

Благодаря! И все още не мога да се начудя какви да взема за offroad

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=1602
            0осем9осем7шест0осем7едно
            Миро

Коментар

Благодаря! И все още не мога да се начудя какви да взема за offroad
              Здравей колега.
              Ако не се лъжа с теб приказвахме следобед в сервиз "Диана" именно по въпроса за избор на гуми.
              Каймана е много добра гума за кал,но е доста агресивна и товари сериозно цялата трансмисия.
              А в Нива тя не се слави с особена здравина и при по-юнашко каране ти гарантирам,че ще имаш проблеми.
              Освен това,ако гумите са регенерат идват и доста по-тежки спрямо ВЛИ-5 и Турските Ласа ОК-144-/оттам лагерите на колелата ще ти станат консуматив/.
              Лично мнение е,че Кайман не е гума за Нива,а тъй като питаш и за движение в сериозен сняг много по-добър избор е "Медвед"-Я-569 235/75-15.
              Това е гума специално създадена за сняг,лед и тежки Зимни условия.
              За съжаление се намират малко трудно,но последно ги имаше на "Геомекса" в Ямбол-/предполагам се сещаш се за коя бензиностанция ти говоря/.
              Аз карам с турските и като ги позпусна на 1.0 атм. съм доволен от представянето им на сняг.
              В кал също работят добре,стига да не е прекалено дълбока,защото са тесни и се окопават...
              Прикачени файлове

Коментар

Да,аз бях дето си говорихме онзи ден.Ако може да ми дадете някакъв емейл или нещо друго да ви питам 1-2 неща за нивата ако може

Коментар

Да,аз бях дето си говорихме онзи ден.Ако може да ми дадете някакъв емейл или нещо друго да ви питам 1-2 неща за нивата ако може
                  Телефоните са в подписа ми-звънкай.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X