Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лада-Нива от НАР

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

ладовите двигатели не са ли с ангренажна верига или на мен ми е стара информацията
    drive alive

Коментар

на този дето пише че "101"пъти е сменял скоростна кутия на нива ще му кажа че е каруцар,а не шофьор .

Коментар

Каменчо,на теб ти трябва само една каручка ,за да я юркаш по баирите без да и се чупи скоростната кутия

Коментар

Не е необходимо да е каруцар, за да счупи скоростите. На тези автомобили въпросният агрегат е консуматив.
          Моят опит с въпросното возило показва същото. Чувал съм, че старите 1.6 са по-здрави. От колите които съм карал само москвич алеко беше по-непредсказуем....
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

..

Коментар

Далеч съм от мисълта да защитавам НАР - никакви не са ми, но фабричен дефект при руски автомобил не зависи от вносителя.

Може би са виновни, че не са погледнали под колата, да видят дали си има всичко, ама откъде ще им дойде на акъла, че руснаците ще икономисат цял амортисьор. Направо ми звучи невероятно.
              А тоз познат защо е разбрал чак в прохода на дупките? Мигар липсата на такъв важен елемент от окачването е толкоз незабележимо?

Коментар

..

Коментар

Във вторник говорих с Елка от Варна и самата тя ми каза,че вносителят НАР и тя взимат Нивушките от едно и също място,като имам в предвид,че някой беше казал,че на НАР са турски зглобки.В НАР са по-евтини с около 200-300 лв. въпроса е в сервизното обслужване,така че снабдилите се от двете въпросни места да пишат за да си избере човека.Във Варна има и налични и лизинговат през Интерлийз,които не са лоши.

Коментар

Ама какво става тука къде са модераторите? Как може толкова некомпетентни хора да постват мнения????
                    Нивовия двигател е с ангренажна верига а не дренажен ремък
                    Теглете това и се учете http://htftp.offroad-bulgaria.com/bo...ada%20NIVA.pdf
                    УАЗ 452АЭ 1975г.

Коментар

Пламен незнам дали съм каруцар или шофьор ама нивата която карам в момента що нечупи скорости,а е 3 пъти по натоварена
                      "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Първоначално публикуван от Peter
                        Хора, къде в София мога да намеря свестен сервиз за Нива?

Имам едно малко проблемче - при отпускане на съединителя (на студена кола най-често) се чува метално стържене, а при последващо натискане на съединителя стърженето изчезва. Един механик вика - не е центрирана раздатката с диференциала - да ходя до Младост 4. Какво друго може да е? Съединителя, центровката, или ... ?
                        Лада- Центер в квартал левски знаете ли го ?

Коментар

Знаете ли нещо за Нивите които ги вкарват през Лада Гърция ?
                          Казват че са малко по добри от предлаганите от НАР?
                          Естественно и малко по скъпи!!!

Коментар

http://www.lada.bg Нар Хасково
                            http://www.elva-ink.com/index.htm “ЕЛВА-АВТО” EООД - “ЕЛВА-ИНК” EООД София
                            http://lada-bg.com/ Изток Авто Варна
                            http://free.bol.bg/niva/ Атаник София
                            Лада България ООД София - нямат сайт жк Младост 4 улица Самара№1 до Бизнеспарк тел. 02/9744826 02/9744832
                            факс 02/9744828, части 743308, сервиз 9744832
                            В жк Левски в София също внасят - може да се видят обявите в "малки обяви" в труд и 24часа.
                            УАЗ 452АЭ 1975г.

Коментар

Лада Нива

аз си купих нова лада нива от нар хасково но има дистрибутори и в пловдив и от там си е купих ве4е е карам от 4 месеца и няма проблеми.А за гаранциата като си сложих АГУ в техен сервиз в които ме пратиха и гаранциата не отпада.но имат и някои проблеми и дефекти малки огледала като караш с 100км се сабират и малки 4иста4ки .4ао

Коментар

При НИВА трябва да имаш само и единствено късмет, за да си купиш читава. Руснака е голяма работа, без да го обиждам, ама зависи на колко водки е бил и в кой ден от седмицата е работил.
                                А скоростните кутии на Всички Ниви издъхват. Така че не е виновен водача, че от скапаните скоростни кутии му се е паднала най-скапаната.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X